Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulla1201kotek

Czy jak myśle o sexsie to jest coś nie tak????

Polecane posty

Gość paulla1201kotek

Czy to normalne..???Po raz pierwszy zrobiłam coś takiego z moim najlepszym przyjacielem ;) On mnie dotykał wkładał palce do pochwy itp.. Brakuje mi tego ... I jestem sama nie mam chłopaka, i nie jestem jakąs kurwą to był tylko jeden raz zdarzyło mi się to miesiąc temu.. Z tym chłopakiem jesteśmy nadal przyjaciółmi..ale chciała bym żeby to zdarzyło się jeszcze raz, chociasz nie czuje do niego nic po za przyjaźnią... Czy źle że to zrobiłam???

Gość paulla1201kotek
Tak to fakt ale mi tego brakuje znów chciała bym to poczuć a przeciesz nie podejde do mojego przyjaciela i nie powiem zabawmy się tak jak wtedy ..A nie chce iść na impreze i zrobić coś takiego z nieznajomym ...bo jak mnie poniesie moge się zapomnieć i co wtedy

Tutaj akurat Ci nie doradzę, to są tematy kompletnie mi obce. 🖐️ na ten czas mogę jedynie zaproponowac samozaspokojenie, a chłopak się kiedyś znajdzie. 🖐️

Gość paulla1201kotek
Dzięki*;* o boże chce znów tę iumpreze... Czy to może mania ale sama czasami też się zaspokajam ale nie podnieca mnie to aż tak jak by to robił facet

O ile wiem jest to normalne, że kontakt z druga osoba jest bardziej podniecający. Uważam, że powinnaś postępowac zgodnie ze swoimi potrzebami tylko pamiętaj o dobrym zabezpieczeniu.🖐️

Gość paulla1201kotek
Ale nie nie ja jestem dziewicą nigdy tego nie robiłam i nie śpieszy mi się.. On poprostu mnie pieścił dotykał ..i robił dobrze przes palce w pochwie i było cudownie szczegulnie jak dotykał.. I teraz nie wiem czy źle nie robie że tłumie w sobie pragnienia . Moje koleżanki co pojadą na impreze mają innego i się z nim zaspokajają a ja nie potrafie z przypadkowym facetem;(

Nie musisz z przypadkowym, trochę to porwa ale możesz jakiegoś bliżej poznać. 🖐️ Nie warto truć się jakimiś moralnymi bzdurami, gdyż i tak wszyscy skończymy jako karma dla robali. 🖐️

Gość paulla1201kotek
Może masz racje ale ja mieszkam w mały miasteczku nie chce żeby mówili że jstem szmatą itp

Pamiętaj, że szmatą będziesz nawet jeżeli nie dasz chłopakowi, gdyż taki by się zemścić i tak rozpowie, że Cię miał na jedną noc i jestes łatwa. 🖐️

Gość paulla1201kotek
I właśnie to mnie boli jak tego uniknąć ..???Czy się wogule da??

Chyba się nie da. Zawsze jest ktoś kto chętnie Ci obrobi dupę. 🖐️ Ostatenczie zawsze możesz rozpowiedzieć, że ma małego, nie staje mu lub jest kiepskim kochankiem. 🖐️

Gość paulla1201kotek
Dzięki wielkie...Mam nadzieje że znów spotkam i poznam faceta który mnie zaspokoj przez pieszczoty;)