Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kosmetyczka123

Hurtownie kosmetyki Profesjonalnej

Polecane posty

Jestem kosmetyczk膮 z okolic Rybnika i mam jedn膮 sprawdzon膮 hurtowni臋 MONIMAR, w kt贸rej robi臋 zaopatrzenie. Mo偶na tam kupi膰 produkty na miejcu lub dowozi je przedstawiciel -LUKSUS. Jak czego艣 nie ma w tej chwili to dom贸wi膮. Hurtownia godna polecenia :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
W Katowicach jest dystrybutor kosmetyk贸w naturalnych Naturissima - dostarczaj膮 przez przedstawiciela i wysy艂kowo. Bezproblemowa wsp贸艂praca, szybkie dostawy. A preparaty znajduj膮 uznanie u klientek nastawionych bio-eko. Mog臋 poleci膰. Na stronie Naturissimy s膮 namiary adresowe - www.naturissima.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annanowaczek87
Allabea.pl :) jak ja otwiera艂am salon dosta艂am tam dos艂ownie wszystko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz s膮 jakie艣 ciekawe hurtownie kosmetyki profesjonalnej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobr膮 hurtowni膮 kosmetyki profesjonalnej jest www.mmpasja.edu.pl Po za hurtowni膮 firma prowadzi centrum szkole艅 kosmetycznych. Mo偶na u nich zdoby膰 cenn膮 wiedz臋 i do艣wiadczenie, wi臋c polecam wam przejrze膰 ich ofert臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prowadz臋 w艂asny salon kosmetyczny. Wyposa偶am go w kosmetyki, kt贸re kupuj臋 od hurtowni kosmetycznej www.lakiery.hybrydowe.eu Maj膮 bardzo szeroki wyb贸r kosmetyk贸w i dobre ceny, wi臋c polecam ich wam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaufana hurtownia kosmetyk贸w, kt贸r膮 mog臋 poleci膰 to Chantarelle. Zamawiam tam wi臋ksze ilo艣ci do gabinet贸w od d艂u偶szego czasu i mog臋 wszystkim poleci膰, bo maj膮 du偶y asortyment i ciekawe produkty. Klientki podobno s膮 bardzo zadowolone i same decyduj膮 si臋 na zakup produkt贸w do u偶ytku domowego. Przesy艂am link do stronki, koniecznie zobaczcie ofert臋: https://www.chantarelle.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢niezka90

Z hurtowni z naturalnymi kosmetykami (maja np. Agafie, Himalaya itp.) fajne ceny maja w hurtowni Firma Relax. Ma艂o jest takich stronek, a szkoda, bo coraz trudniej znale藕膰 kosmetyki eko w dobrych cenach.聽

Udost臋pnij ten post

a ja polec臋 sklep internetowy z bardzo dobrymi cenami kosmetyk贸w profesjonalnych hedoni.pl聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NAGLAR - OSTRZEGAM!

A ja odradzam hurtownie NAGLAR z Rzeszowa. Nie wysy艂aj膮 zam贸wie艅, kt贸re zosta艂y ju偶 op艂acone! Co wi臋cej, nie odbieraj膮 telefon贸w, nie odpisuj膮 na maile. W 偶aden spos贸b nie mo偶na si臋 z nimi skontaktowa膰. Po odst膮pieniu od umowy nie zwracaj膮 pieni臋dzy! Oszu艣ci!!!!!!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolonczElka

W hurtowni Crystal Lashes (stacjonarnie w Warszawie, przez internet na terenie kraju) mo偶na kupi膰 dobrej jako艣ci rz臋sy i akcesoria do ich przed艂u偶ania. Ja kupuj臋 tam rz臋sy na paletkach, bo s膮 wygodne w u偶yciu i dost臋pne w sporej ilo艣ci wariant贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnesssa

Zerknij na hurtowni臋 BeutyNova z 艁odzi -聽www.beautynova.pl . Prowadz臋 sw贸j salon pi臋kno艣ci od kilku lat, wi臋c je艣li chodzi o zaopatrzenie to co nieco mog臋 podpowiedzie膰. Wyb贸r produkt贸w bardzo du偶y, a obs艂uga na tyle doinformowana, 偶e nigdy nie zostawili mnie z pytaniem bez odpowiedzi. Do tego bardzo konkurencyjni cenowo.

Udost臋pnij ten post