Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonesome90

manipulacja uczuciami...

Polecane posty

Gość lonesome90

a wiec tak... dawno dawno temu poznalam chlopaka to byla milosc od pierwszego wejrzenia... spotykalismy sie ale on twierdzil ze nie moze ze mna byc b kocha swoja byla... stracilismy kontakt na jakis czas ale przez to ze mamy wspolnego przyjaciela po roku znow sie zaczeslismy widywac... bylismy razem ale nie wyszlo. Po wszystkim on powiedzial jednoznacznie ze nic z tego ale po ok miesiacu znow bylismy razem. Bylismy szczesliwi choc to swinia. Bedac ze mna potarfil osmieszyc mnie szydzic itd itp... a ja go nadal kochalam. teraz nie jestesmy razem i on zapiera sie ze miedzy nami nic nie ma i nie bedzie. A jednak... gdy ja definitywnie mowie mu ze to koniec i ze ma przestac sie odzywac on jak na zlosc zaczyna pisac dzwonic spotykac sie przytulac calowac... a dobrze wie ze ja mu niczego nie odmowie bo nadal go kocham. Po takim spotkaniu potafi nie odzywac sie do mnie nie odpisywac i miec mnie gdzies. w ciagu jednego spotkania potafi zartowac ze mnie, a 10 minut pozneij podejsc i mnie pocalowac. wszyscy wkol nawet jego znajomi mowia ze powinnam i wrecz musze odpuscic ale ja nie umiem... teraz znow dostalam sms-a...

Gość Katarzynka1987
odpuść , znajdź innego , miłość leczy miłość. Jesteś za młoda na takie gówniane związki

Gość darinma
Skąd ja to znam,sama teraz nie śpię przez takiego manipulatora powodzenia spytaj facetów ,bo oni się lepiej wypowiedzą ale gra jest niewarta świeczki

Gość lonesome90
wiem... mowia to wszyscy ktorzy go znaja... nie raz juz probowalam odpuscic ale nie potafie . On jest jak nalog

Gość darinma
chyba że odpowiadaja Ci akcja -reanimacja albo jesteś "masochistką emocjonalną" ja się z tego wymiksowałam koleś chciał mnie kontrolować,a ja nie mogłam nic

Gość lonesome90
nigdy nie mialam takich akcji potrafilam jasno i definitywnie powiedziec koniec. A tu dupa... z nim jest inaczej.

Gość darinma
dokładnie tak...ale można wszystko przezwyciężyć w odpowiednim czasie ale Tobie jeszcze długo nie przejdzie,wiem po sobie

Gość cafe lu
facet ewidentnie jest niedojrzały psychiczie. nie zasługuje na taka uwage, a tymbardziej na Twoja miłośc. najlepszym lekiem jest inny obiekt zainteresowania:)

Gość manipulacji nie
Nie martw się rano będziesz miała więcej odpowiedzi :D

Gość lonesome90
heh no ok... inny obiekt takze odpada probowalam, ale nie moge sie przelamac . Nawet na glupia kawe czy piwo nie chce mi sie isc...- BO TO NIE JEST ON!!

Gość posłuchaj starszych
mi zajęło rok zanim uwolniłam się od takiego jednego,ciężka sprawa bo facet potrafił tak manipulować kobietom,że robiła wszystko jak on chciał,do dziś żałuję dnia kiedy go poznałam

Gość lonesome90
ja nie wiem jak to jest mozliwe ale kocham go a zarazem nienawidze ... niestety nie cofne czasu...;/

Gość LESbi88
wykasuj nr ,zmien swoj nr ,wyrzuc wszystko co z nim zwiazane

Gość lonesome90
jego nr niestety znam na pamiec;/ usunelam wszystkie zdjecia wyrzucilam kwiaty spalilam bluze a on jakby wyczul ten moment i w tym samym momencie gdy jego bluza sie palila zadzwonil z tekstem "kchanie spotkajmy sie dzis..."

pozwalasz, zeby cie traktowal jak zabawke, ktora mozna sie przez chwile pobawic, a pozniej rzucic w kat i znow i tak w kolko. Zalosne

Gość tymekkkkkkkkkk
jako facet powiem ci tyle daj sobie siana

czekaj czekaj........szydzil z ciebie ,osmieszal przy ludziach? kumam baze ze trzeba sie troszke z siebie posmiac ale tylko ty masz do tego prawo...i ty sie zgadzasz na takie spotkania???????????? boze swiety.....nigdy

Kopnij chama w dvpe.Wykorzystuje Cie i traktuje jak smiecia,bo sobie na to pozwalasz i on o tym doskonale wie.O tym,ze i tak pozwolisz mu wrocic-tez...Najlepsze wyjscie to calkowicie sie od niego odciac.Mialam do czynienia z podobnym typem (szydzenie itd.),wiec wiem.To typ slabego czlowieczka,ktory podbudowuje swoje marne ego na takich dziewczynach,jak Ty.Odpusc-na poczatku bedzie bolalo,ale z czasem poczujesz sie tak,jakby spadl z Ciebie wielki ciezar=ulga:) Ty bedziesz miec swiety spokoj,a on bedzie pokonany🖐️

Gość lonesome90
19