Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ema333

plamienie - czy to ciaza?

Polecane posty

od 3 miesiecy probuje zajsc w ciaze, moj ostatni okres skonczyl sie w sobote 18 lipca, trwal tydzien. Po zakonczeniu okresu nadal odczuwalam bole w podbrzuszu, a ok 4 dni pozniej zaczelo sie plamienie, ktore trwa juz ok 4 dni, czasami bardzo malo widoczne koloru rozowego, a czasami brazowe, wraz ze sluzem. czy to moze byc oznaka ciazy czy tez problemow? nigdy nie mialam czegos takiego..

Gość to nie ciaza
to nie jest objaw ciazy, zreszta za szybko na jakiekolwiek objawy. Musisz isc do ginekologa, bo te brazowe uplawy sa niepokojace...

Gość saleminka8
krwawienie objawem ciązy ?? od kiedy,każde krwawienie nie jest normalne w ciąży,bo to złuszczanie się endometrium-tego w czym jest zagnieżdżone dziecko Jak 18 miałaś koniec okres i on znowu się pojawił to raczej nie ciąża,a nawet gdyby to chyba bardzo źle się dzieje... a tak na przyszłość 4 dni po zakończeniu się krwawienia to dopiero owulacja by mogła wystąpić a nie objaw ciąży,ale 4 dni plamienia(nie wiem jak intensywne) ale sądzę że to nawet nie objaw owulacji,tylko problemów hormonalnych. Jak starasz się o dziecko to dlaczego czegoś takiego nie skonsultujesz etgo lekarzem,chyba zależy Ci by wszystko w razie ew. ciąży przebiegało prawidłowo. Ja przed staraniem o dziecko przebadałam się dobrze

Gość saleminka8
a internet to jest ostatnie miejsce gdzie bym zadała pytanie,lekarze wiedzą lepiej niż ludzie z kafe