Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczerwieniona.tam

Problem, co mi jest?

Polecane posty

Gość zaczerwieniona.tam

od kilku dni strasznie mnie swędzi cipka i jest zaczerwieniona, nic nie mogłam złapać bo żadnego seksu nie uprawiałam,prawie nigdzie nie wychodzę więc mnie też chyba nie zawiało:o to takie swędzenie i pieczenie zarazem zaraz przy wejściu.

Gość grzybek cie dopadl
i to wcale nie musi byc od zblizenia z facetem. do ginekologa marsz po leki, bo ten stan bedzie sie nasilal.

Gość zaczerwieniona.tam
a nie moge sama kupić czegoś w aptece?:O zaczerwienienie i pieczenie oznacza na pewno grzybicę?! bardzo dbam o higienę,przy każdej wizycie w toalecie się tam myję

Gość grzybek cie dopadl
a to ty nie wiesz, ze za czeste mycie , niszczy flore bakteryjna sluzowki? wymylas to co tam powinno byc i masz efekt. poszukaj w google od czego sie lapie grzyba. w aptece bez recepty kupisz tylko srodki , ktore na chwile zalagodza ten stan ale chorobska tym nie wyleczysz. Smigaj do gina

Gość zaczerwieniona.tam
źle się czuję kiedy sie tam nie myję,przecież musze sie tam często myć, może trochę obsesyjnie za często i za bardzo dbam o higienę ale.... tak się przyzwyczaiłam:o kupię klotrimazol a jak się nie poprawi to pójdę. Poza tym, płynem do higieny intymnej tez nie mogę się za często myć?

Gość grzybek cie dopadl
to kup sobie przy okazji paleczki kwasu mlekowego, a plyn uzywaj Lactacyd ( on ma tez kwas mlekowy) . Ps. czeste mycie skraca zycie :P ( zart) ale pomysl o tym bo sobie sama krzywde zrobisz tym myciem kilka razy dziennie

Gość wstrząsnieta nie mieszana
płyn do higieny intymniej chyba za bardzo nie szkodzi. Nie wiem... zalezy jaki masz. Najlepszy jest z AA albo tatntum rosa. Tez czasem mialam takie dolegliwosci jak Ty, ale stosowalam Clotrimazol i mi przechodziło. Czasami jeszcze stosowalam tabletki dopochwowe Gynalgin. Gin mi zalecił.

Gość zaczerwieniona.tam
haha dobre :p pewnie mój chłopak by się zgodził i stwierdził że to dlatego że za nim tęskni:p

Gość zaczerwieniona.tam
dzięki dziewczyny za pomoc, uspokoiłyście mnie 🌼