Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggggusia17

czy obrzezany penis może dłużej?

Polecane posty

Gość aggggusia17

podobno obrzezany penis jest mniej wrazliwy i moze dluzej wytrzymac bez wytrysku. czy ktoraś z was miała chłopaka z takim? czy to prawda?

Gość aggggusia17
co? nie można spytać. nie mam żadnego doświadczenia z obrzezanym więc jestem ciekawa

Ale nie ma samobieznych penisów :D Do każdego doczepiony jest jakiś chłopiec :D

Gość stefan stefan
5 godzin łuzej

Zrób wpierw test na HIV, później daj d.. jakiemuś ciapatemu, oni są obrzezani. Później ujemny wynik testu wyrzuć.

Gość taki jeden z obrzezanym
rzeczywiscie można dłużej. musiałem się poddać temu zabiegowi i po wygojeniu się, po pewnym czasie gdy skóra stała się mniej wrazliwa czas dojscia do orgazmu si e wydluzyl

Gość karoolek..................
bzdura - to nie od tego zalezy ! ile i jak dlugo moze trwac stosunek mozna wycwiczyc , ja np moge sie kochać i z dwie godziny i to ja decyduje kiedy mam dojsc !

moj facet jest obrzezany i potrafii dojsc nawet po 30 sekundach,wiec chyba wplywu nie ma...moim zdaniem to kwestia wprawy...moj sie powstrzymuje,zatrzymuje,zmieniamy pozycje i potrafii wytrzymac do pol godziny..wiec od checi zalezy,a nie kawalka skorki

Gość napewno tak
mój facet zdecydował się na obrzezanie (cześciowe) ze względów estetycznych. seks z nim przed i po rozni sie znacznie miedzy innymi właśnie długością trwania stosunku

Gość tak moze dłiuzej
dwa piec razy

Gość chyba tak ale
trudno mi to stwierdzic bo mój chłopak ma od urodzenia krótki napletek w zasadzie stale zsuniety poniżej zołedzi. może baaaaardzo długo! ale czy to cecha osobnicza czy dlatego że ma główkę mniej wrażliwą - nie wiem. Mój poprzedni miał taki normalny napletek i niestety szybko dochodził. oczywiscie nie można wartościować chłopaków ze wzlędu na długość napletka ale dla dziewczyny penis z odsłonięta główka to skarb.

Gość chyba tak ale
mam pytanie do "tak szczerze" jak robisz dobrze swojemu facetowi ręką skoro nie ma napletka? moj ma jak pisałam taki krótki, ale jak się dobrze ujmie ręką to da sie nasunac do polowy głowki, ale tak całkiem bez napletka? odpowiedz bo jestem ciekawa

Gość XYZET
Nie radzę dać doopy obrzezanemu. Jak będziesz chciała zrobić loda to nie ma jak naciągnąć napletka na głowe by sprawić chłopu super przyjemność.

Gość aldddonka18
no co ty Jaosiu17 jaki wybrakowany wrecz przeciwnie! czy miałaś chłopaka z obrzezanym lub co najmniej z krotkim napletkiem? jest duzo ładniejszy i lepszy w "działaniu"

Gość perełka sg
aldonka ma zupełną rację. z mojego doswiadczenia obrzezany rzeczywiscie moze dluxzej

Obrzezany penis przede wszystkim jest bardziej zadbany. Facet nie ma zadnego problemu z higiena, naturalnie jesli ogolnie o siebie dba. Moze dluzej ze wzgledu na fakt, ze penis non stop ociera sie o bielizne, co zmniejsza jego wrazliwosc na bodzce. Oczywiscie jest druga strona medalu - trudniej faceta doprowadzic do orgazmu innymi metodami niz penetracja. Osobiscie polecam ;)

Gość gość
zdecydowanie TAK, dziś tego doświadczyłam pierwszy raz w życiu nie wiedziałem, że facet może kochać się tak dłuuugo i to z pełnym wzwodem...

Gość gość
Bajki.

Gość anonim

A skąd wy możecie wiedzieć byliście obrzezani ?

Ja byłem całkowite obrzezanie i z ręką na sercu mogę prawie dwa razy dłużej każdy obrzezany facet o tym wie.

Gość Honda
12 minut temu, Gość anonim napisał:

A skąd wy możecie wiedzieć byliście obrzezani ?

Ja byłem całkowite obrzezanie i z ręką na sercu mogę prawie dwa razy dłużej każdy obrzezany facet o tym wie.

Mój mąż jest obrzezany,jak był młodszy dochodził bardzo szybko, z wiekiem potrafi opanować, seks trwa dłużej, więc każdy ma inaczej, widocznie zależy od podniecenia.😍

Gość Pusia

miałam kiedyś obrzezanego bo był Arabem ale nie odpowiadał mi za bardzo. Nie chodziło o jego penisa tylko zachowanie. Mam wrażenie, że Arabowie mają jednak coś takiego w sobie, że nie szanują kobiet i nimi pomiatają. Ja lubię delikatną dominację ale podczas zabaw w seksie a nie na serio.

Gość Gość_bez

Też uważam że może dłużej. Ja od ponad roku chodzę ze ściągniętym napletkiem. Jest dużo bardziej higienicznie i estetycznie oraz widzę różnicę na plus w długości stosunku.

Gość Ola

A ja jestem bardzo niezadowolona z obrzezania... Lubię szybkie numerki a nie ciągle maratony. Często dochodzi między mną a mężem do konfliktów na tym tle. On dochodzi baaardzo długo w efekcie ja już też nie dochodzę, sex staram się unikać pomimo iż mąż mnie bardzo pociąga. Także wszystko zależy od człowieka, co jednemu odpowiada innemu nie... 

Gość tanie

"także" znaczy "również" nie "zatem"!!!!!!!!!!!!!

koles od obrzezania w kółko to samo tutaj pisze,sam ze soba, falszywe posty pusze, męczy bez sensu

a robcie co chcecie, i kobieta moze dac radosc kobiecie

Bo nie chodzi o penetrowanie

sex jest przereklamowana glupota dla ćwierćmózgów. tylko  takie macie aspiracje?!

Gość schwanz

Jestem od paru lat obrzezany, ale nie widze roznicy. Polecil mi ten zabieg moj urolog ze wzgledow higienicznych. Jestem zadowolony.