Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaMiLciA200

bardzo mnie to dreczy???????????

Polecane posty

witam 2 tygodnie temu mislam norm alny okres (5 dni) po okresie mialam przerwe 3 dni i zaczela mi leciec brazowa mgesta maż przez 3 dni ktora zamienila sie w miesiaczke ale taka ze (N TAMPONA MUSZE CO POL GODNIMY ZMEINIAC BO PRZECIEKA):(I TA \"MIESIACZKA TRWA JUZ TYDZIEN\" co mam robic tabletek nie przyjmuje od 2 lat poniewaz od pol roku styramy sie o dziecko . odpisze mi ktos?

jestem na wyspach i czekam dopieor na wizyte ktora masakra bedzie dobiero za 2 tyg wczesniej nei a mowy:(

to idz do szpitala. to raczej nie jest dobry znak, ze tak mocno krwawisz juz 7 dni :/ cos tam sie pokockalo i raczej powinnas isc szybciej do lekarza. albo pojdz tam gdzie jestes umowiona, powiedz, ze to nagly przypadek - na wyspach tez pewnie jakos maja rozwiane przyjmowanie naglych przypadkow

dziewczyno, nikt Ci przez internet nie pomoze. trzeba TAM zajrzec podac silne, odpowiedni leki, moze zrobic jakis zabieg. zadne domowe sposoby Ci tu nie pomoga, zadna polopiryna i zaden paracetamol nie jedna osoba miala krwotok i wtedy sie idzie do lekarza a nie siedzi na kafeterii i czeka na zlota rade pt "wszystko Ci minie jak umyjesz okna i zrobisz trzy fikolki"

a jestes pewna ze nie byłas w ciazy? byc moze własnie poroniłas. ja tez tak miałam w 6 tygodniu ciazy. dlatego jak najszybciej udaj sie do szpitala bo potrzebne w takim wypadku jest czyszczenie macicy.