Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klllllllllllllllllllllllaaaaa

test - help !

Polecane posty

Witam, mam pytanko do doswiadczonych kobiet w tym zakresie, miesaiczka spoznia mi sie 4 dni zrobilam test wczoraj i wyszlo ze jestem w ciazy, ale dzis chce powtorzyc test i zrobic na krew, czy mozliwe jest,zeby test na mocz pokazazywal ,ze ciaza jest a jej nie ma? na marginesie to bardzo bym chciala,zeby ciaza byla :) pozdrawiam

zaskocze Cie - ulotke czytalam, wiem ze nie jest to wynik na 100%, ale slyszalam opinie,ze test pokazuje brak ciazy, gdy ta jest, a o odwrotnej sytuacji, czyli takiej o jaka pytam nie slyszalam. Zlosliwcowi dziekuje, jesli ulzylo Ci - bardzo prosze

dzieki za pomoc :) pozdrawki

Gość Karinna Marinna
Jesteś w ciązy :) Gratuluję 🌻

Gość zuza3232
Test z moczu zrobiony 4 dni po terminie @ ,możesz spokojnie uznać jako wiarygodny,tzn.jesteś w ciąży,gratulacje:) Mój ginekolog powiedział mi kiedyś,że test myli się jedynie wtedy kiedy nie pokazuje ciąży,tzn.jest zrobiony zbyt wcześnie np.a jeśli wyjdzie pozytywnie ciąża jest.Dbaj o siebie🌼

Gość Bardzo Ciężarna
Mi 3 testy wyszły negatywne, mimo, iż byłam w ciąży. ZRobiłam nie w jeden dzień, a z kilkudniowymi przerwami. Po teście z krwi okazało się, że jestem w 4 tygodniu, więc w momencie robienia testów musiałam być w drugim, trzecim i czwartym...A testy nie wychodziły.

mi lekarka powiedziała, że jeśli 7 dni po spodziewanym okresie zrobi się test i jeśli nawet druga kreska wyjdzie jaśniutka ale będzie tylko jej zarys to na 100% jes to ciąża. Najlepiej jednak odczekać z testem do tych 7 dni od daty spodziewanej miesiączki

Gość mamuśka2a
Mi okres spoznia sie tydzien, trzy dni temu test z moczu pokazal ciąze, powtorzylam przedwczoraj na krew i wyszedl dodatni, ale lekarz powiedzial,ze ciazy nie widzi nawet na usg dopochwowym, czy to mozliwe?