Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie pytanie

dlaczego wszyscy sie wtracaja?

Polecane posty

Gość glupie pytanie

dzisiaj mialam ostatecznie zamowic tort. i znow wielka klotnia pomiedzy mna a mama i tesciowa. ja sie upieram przy czekoladowym. mam i tesciowa przy smietanowym z owocami. jestem glupia, ze zgodzilam sie zeby pokryli czesc wesela. na poczatku mialo byc ok. 70 osob a zrobilo sie 90 a to stad, ze i jedni i drudzy rodzice uparli sie zaprosic swoich znajomych. powiedzialam, ze spoko ale jak sami za nich zaplaca i mam. dokladaja sie po 1300 zlotych do wesela, plus wodka symboliczne a rzadza sie jakby finansowali wszystko.

Gość nie no tak to te nie wyjdzie
po 1300 zl? przeciez to jest itak nic.!!!!

Gość glupie pytanie
alez nie moge isc sama bo dwie prukwy siedza i zrzedza i beda tu siedzialy caly dzien az sie zgodze na smietanowy z cukierni. bo sie pechowo zlozylo ze obie jadly torty z tej cukierni i takie smaaaaczne ale ja chce czekoladowy bo mi taki bardziej smakuje, wybralismy taki z narzeczonym i juz. 1300 to nic rzeczywiscie, dla mnie to nie byl zaden koszt bo i tak mialam tych nie zapraszac ale jak juz chca to niech im bedzie i teraz mam. bo sie dokladaja do wesela. to samo mialam z sukienka, obie ze mna chodzily i gledzily. ta niedobra, tamta nie wystarczajaco biala, inna za waska a ja powinnam schudnac bo mi brzuch odstaje. itd

Gość kolezanka dobrze poradziła
idź i zamów ten tort, wyjdź po kryjomu nawet nie mów ze wychodzisz i niczym się nie przejmuj. A zaproszenia już rozdane? Bo jak nie to możesz jeszcze wyeliminować ich gości i powiedzieć że maja się nie wtrącać. Tylko zastrzeż sobie w cukierni żeby nic nie zmieniali bez twojej zgody.

Gość no dobra zaraz na mnie
Ja myślę że im chodzi o to, że śmietanowy jest biały, więc bardziej w konwencji ślubnej niż ciemny czekoladowy. Może zamów czekoladowy w białej czekoladzie?

Gość hmmm88888
smietankowy z owocami jest smaczniejszy i ladniej wyglada

Gość brednie ble ble
wiesz autorko, ja się nie dziwie - rodzice płacą to wymagają. Tak jest zwykle, jedni biorą kasę i idą na ustępstwa a inni jak Ty sie burzą. I to bez podstawnie - trzeba bylo odłożyć na ślub i miec tak jak chcesz. Albo tak jak my powiedzieć że jeżeli mają sie wtrącać to nic od nich nie chcemy - proste ;)

Gość brednie ble ble
skoro to 1300 to tak mało to po cholere brałas? :D

Gość leokadial
a nie możecie zamówić 2 smaków?

Gość ale wy sie nakrecacie
jakby autorka była taka mocna w gębie w realu jak prezentuje na forum to juz dawno by obu paniom powiedziała że tort kupuje ze swoich pieniędzy i będzie czekoladowy :P

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość kola kola kao
mi tez rodzice mieli sponsorowac wesele. ale po akcji "zapros wszystkich sasiadów" sprzedałam swój samochód, przyszły mąż sprzedał kolekcje monet i poszlismy do rodziców i podziekowalismy za sponsoring :) dzieki temu miałam: wymarzoną krótką suknie slubna i radosne serducho, ze nie musze sie z ich zdaniem liczyć