Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kledim

Obróbka zdjęć!! pilne

Polecane posty

Gość kledim

Witam! Chcę oddać zdjęcia do druku, ale kilka potrzebują malutkiego retuszu. Nie znam się na tym w ogóle. Ani troszeczkę więc sama sobie nie pomogę. Nie chcę jakiejś super przeróbki chodzi tylko o dwie fotki. Na jednej się uśmiecham i do zlikwidowania jest małe przebarwienie na górnej jedynce. A na drugim dodanie koloru moim włosom ponieważ na górze przy grzywce delikatnie wyłaniają się odrosty więc trzeba walnąć troszeczkę czarnego koloru. Proszę o pomoc. Jeśli ktoś się zna na tym i ma jakiś program do zdjęć i chce mi pomóc to byłabym naprawdę wdzięczna. Nie chodzi o jakieś ogromne retusze jestem jaka jestem i chcę na tych zdjęciach mimo wszystko być naturalna. Ale np. te odrosty mi przeszkadzają na tym zdjęciu bardzo je widać i ta plamka na zębie. Normalnie nie widoczna tak tutaj wyszła jak byk! Pomorze ktoś? :) Będę naprawdę ogromnie wdzięczna:) Wiem, że są tu ludzie zdolni. Często zakładali tematy by przerabiać ludziom twarze więc i może ktoś teraz się taki znajdzie.

Hmm, pomalowanie włosów powiadasz? Zobaczymy. Ślij. Zdjęcie do wydruku musi mieć 300 dpi.

Gość kledim
jessienna poleciało:) dziekuję

Gość kledim
I co dostałaś maila? Jakoś to idzie?