Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiii1234

dlaczego ciągle mi się wydaje że mój facet trzepie kapucyna po kryjomu??

Polecane posty

Gość patiiiii1234

Ciągle mam wrażenie że on to robi. Nigdy nie udało mi się go przyłapać. Jednak gdy śpimy w nocy to najpierw się przytulamy a potem jakoś tak wychodzi że obydwoje obracamy się plecami do siebie. Ja długo nie mogę zasnąć i po jakimś czasie wydaje mi się że on to robi. Wczoraj w nocy gdy tylko miałam takie wrażenie przytuliłam się do niego żeby to sprawdzić ale on spał jak zabity, ręce miał w ogóle w innym miejscu. Dlaczego ja ciągle go o to podejrzewam?

Gość innaaaaaaaa
a dał ci kiedyś do zrozumienia że to robi?

Gość _Misiek_
Ech, jestes przewrazliwiona. Po prostu myśl o czymś zupełnie innym, a tym nie zaprzątaj sobie głowy. Dlaczego plecami do siebie ? To jakoś tak dziwnie.

Gość a gdyby to robił to co z tego
??? dlaczego Ci tak zalezy zeby go na tym tak przylapac?

Gość patiiiii1234
nie, nigdy. Zapytałam w prost czy o robi ale stanowczo zaprzeczył, powiedział że ma mnie i tego nie potrzebuje

trochę głupio w sumie, leżysz obok to się możecie razem pobawić wiec dlaczego miałby to robić sam

samotny czy w związku - wydaje mi się, że faceci i tak to robią

Gość patiiiii1234
tak nam po prostu jest wygodniej :) ja wolę spać na prawym boku a on na lewym. nie zależy mi na tym żeby go przyłapać ale ciąlę chciałabym się przekonać. Dla mnie to nie jest normalne w momencie gdy mamy siebie i robimy to kiedy chcemy.

Gość patiiiii1234
czy powodem mogło by być to, że on czasem w żartach robi takie ruchy? np. gdy oglądamy jakiś program i jakiś facet zachwyca się jakąś laską to on przewaca oczami i robi takie właśnie ruchy

Gość frufru
a co Ci to przeszakdza? kazdy czasem ma ochote sie samemu dopieścić...

Gość patiiiii1234
nie dotyka się w tym miejscu. macha w powierzu ręką jakby to robił chcąć spariodiować jakiegoś napalonego gostka. tylko że mnie takie żarty nie cieszą. powiedziałam mu o tym i już tak nie robi. Ale robił...

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
normalnie masz jakąś obsesję,zacznij myślec o czymś innym bo to poprostu chore ciągle zastanawiac się czy facet to robi czy nie.ja wiem podejrzewam że mój owszem dogadza sobie zwłaszcza ze czas dla siebie mamy bardzo ograniczony,ale nie myślę o tym ciągle,nie zawracam sobie głowy tym czy jak leżał ze mną to sobie trzepał...matko,to chore.

Gość a gdyby to robił to co z tego
"Dla mnie to nie jest normalne w momencie gdy mamy siebie i robimy to kiedy chcemy." Nie dziwie sie ze dla Ciebie to nie jest "normalne" bo po prostu Ty jestes nienormalna zyjesz tylko tym zeby zlapac swojego faceta na tym jak sie onanizuje...To jest obsesja i to sie leczy u psychiatry lekami....

Gość patiiiii1234
wiedząc że on to robi maiłabym świadomość że go nie zadowalam, w końcu to ja jestem od tego żeby mu sprawiać przyjemność

Gość patiiiii1234
mam nadzieję. w sumie to racja, mam jakąś obsesję na ten temat. to oczywiste że wolałabym sobie odpuścić

gdybyś go nie zadowalała to by ci dawał też inne sygnały

Gość patiiiii1234
np. jakie? chociaż nie wydaje mi się żeby mu było źle pod tym względem za mną

chodziłby niezadowolony, burkliwy, nie chciałby seksu - po co mu on skoro i tak go to nie zadowala ? patrzyłby za innymi kobietami , podrywałby je, szukałby innego obiektu zainteresowania ... - tak mi się wydaje, nie miałam nigdy takiego problemu więc mogę się mylić :)

Gość szparek
Bardzo łatwo możesz to sprawdzić, zaraz po będzie miał takiego mokrego flaka.

Gość patiiiii1234
No niestety przekonałam się, że to prawda co napisałam. Mój facet trzepie kapucyna po kryjomu. I to nie sobie. :( Panu Heniowi, dozorcy z naprzeciwka. O ja nieszczęśliwa, co ja zrobie, chyba wezmę ogóra małosolnego

Gość patiiiii1234
na szczęście nie ma takich objawów. zakładająć ten topik bardzo mi zależało żeby się dowiedzieć jak mogę sobie dać z tym spokój

Gość patiiiii1234
jestem bardzo wdzięczna za poszywanie się za mnie :) pogratulować poczucia humoru

Gość szparek
Ale dlaczego tak schizujesz? Częstotliwość stosunków zmalała?

Gość patiiiii1234
no tak, ja bym mogła częściej i czasem staram się do tego doprowadzić ale on nie zawsze chce :/

Gość szparek
Praca, stresy, a może już go tak nie pociągasz?

Gość patiiiii1234
możliwe :((((