Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szeptowa

Koleżeństwo na kafe

Polecane posty

🖐️ Wiem, że wiele jest takich topików. Ale tam już znajomości trwają od dłuższego czasu. Dlatego postanowiłam napisać, poszukać nowych znajomości. Praca zawodowa, praca domowa, hobby, wolny czas ( o ile jest) ;), wszystko to, co wypełnia nasze codzienne życie. Wystarczy zajrzeć czasem, napisać kilka słów, poszukać wsparcia, bądź wspólnie śmiać się z prozy życia, cieszyć się drobnostkami jak i tym, co zajmuje w naszych duszach sporo miejsca. Płakać o ile zajdzie potrzeba.... Podzielić się przeczytaną książką, obejrzanym filmem, zakupiona płytą.... Jestem 30-parolatką z dorobkiem małżeńskim, posiadam syna i jestem jedyna kobietą w moim domu. Czasem smutno..ale ogólnie nie narzekam. Czekam na Was dziewczyny :)

Gość wiesz gdzie możesz wrócic
:)🖐️ czekamy ;)

Gość taki jeden alfonso
zaraz wroce

No to witam Mój dorobek to ; -mąż 1 szt:-P [na wyjeździe,więc widzimy się co trzy miesiące -dzieci 4 szt[w tym bliźniaki,więc wojna domowa to dla mnie pikuś]PAN PIKUŚ:-D -pies 1 szt -kot 1 szt

🖐️ gapiszon :) --> wiesz gdzie 🖐️;) --> taki jeden jasne , czekamy ;) Niezły skład rodzinny ;) Wierzę, że przy bliźniakach nie da się nudzić :P Moja przyjaciółka ma dwóch chłopaków, jeno jeszcze małe ;) Koleżanka ma już dziewczyny w wieku zerówkowym, pamiętam jak było gwarno, zwłaszcza, że posiada jeszcze dziewczynkę starsza dwa lata. Całe to dziatstwo dostarcza wrażeń :D