Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja88

sen o utracie zęba-zły omen?

Polecane posty

Podobno kiedy śni nam się utrata zębów oznacza to śmierć bliskiej osoby:( czy to prawda?czy komuś z was się to sprawdziło?

nie aż tak, ale kiedy mi sie śniło że stracilam dwa zęby to oboje z eksmeżem chorowalismy

czyli przesadzam:) ale to raczej wynik tego że odkąd pamiętam w mojej rodzinie powtarzało się,że taki sen oznacza tylko śmierć...ehhh

Gość Agacia 001
twoj sen oznacza pozbycie się kłopotów i zmartwień w związku z domownikami..

Gość coś w tym jest...
Kiedyś moja przyjaciółka,cała przestraszona,opowiedziała mi sen,w którym jeden ząb jej wypadł odrazu a drugi po jakimś czasie.Po południu jej wujek s synem mieli wypadek.Wujek zginął na miejscu,syn zmarł po kilku dniach w szpitalu...

Złoty:* pamiętam Cię z mojego topiku,faktycznie dawno to było,chyba w listopadzie,pamiętam też Twoje niedyskretne pytania:)

Słyszeliście, że powiedziano: Nie cudzołóż! A Ja wam powiadam: Każdy, kto pożądliwie patrzy na kobietę, już się w swoim sercu dopuścił z nią cudzołóstwa. Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła. I jeśli prawa twoja ręka jest ci powodem do grzechu, odetnij ją i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało iść do piekła. Powiedziano też: Jeśli kto chce oddalić swoją żonę, niech jej da list rozwodowy. A ja wam powiadam: Każdy, kto oddala swoją żonę - poza wypadkiem nierządu - naraża ją na cudzołóstwo; a kto by oddaloną wziął za żonę, dopuszcza się cudzołóstwa. Ew. Mateusza 5:1-48