Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

słabnę na widok pewnego faceta ... też tak macie...?

Polecane posty

a jak na niego patrze na jego klate i usta to az mi sie normalnie mokro robi......uf..

Gość
ja tak mam ze swoim;)

Gość taka to a taka
hehe jest tu w pracy jeden taki - jak go widzę to mam jakieś zawroty głowy, krew mi odpływa z mózgu, wpadam na drzwi, gadam kompletne głupoty, drżą mi ręce... no no - nieźle jak na 30-latkę :))

ja znalazlam po 12 latach moja pierwsza milosc ... wyrósł na takiego faceta ze normalnie kolana sie uginaja, chcemy sie spotkac, nie wiem czy wytrzymam ;/

Gość lenaoolena
tez tak mam , kolega z dawnej pracy informatyczek , jak go widziałam to język mi się plątał, gorąco mi było . mokro między nogami. Jak czsem przychodzl wgrac cos do kompa i sie pochyla nade mna to oj tak szybko oddychałam jak zziajany pies hehehe. Najlepsze jest to że na gg piszemy sobie świnstewka a na zywo sie tak okrutnie siebie wstydzimy. W sobote był u mnie w domu , bo mial do mnie interes to hehhe dwa wstydziochy.

ehh co za zycie okrotne, boje sie ze bede musiala Go zerżnąć jak nie wytrzymam, z Jego strony tez czuje takie zapędy, wysoki, szczuply, kulturalny bladynek, szare oczy, usta jak leonardo dicaprio, i co ja mam zrobic..? mam isc na spotkanie, mowi ze na kolacje przygotuje małże ...

Gość taka to a taka
a co Cię powstrzymuje? Bo nie rozumiem w czym problem?

Gość taka to a taka
mmmm no tak, no to zonk..... coś mi się wydaje, że pójdziesz ;)

Gość sumiik
dziwki

Gość taka to a taka
s****k

Gość kurczatko joł
Kafezdziro a Ty masz chlopaka ?

tez tak mam, jest taki facet w pracy, normalnie w glowie mi sie kreci. a tez mam meza wiec nici ze znajomosci... :( zyje sobie juz 28 lat a jeszcze nigdy tak nie mialam

pewnie w zyciu jeszcze nie raz tak bede miec, naszczescie On pracuje zagranica wiec zniknie szybko z moich oczu, ale co sie bede musiala napocic.... to jest fajne uczucie ale co z tego jak mam faceta

moj do leonardo dicaprio, zdjecia nie umieszczam, jest prawie idealny, mniam mniam, a ja za leo kiedys szczałam..........