Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olllka

Włosy

Polecane posty

Gość Olllka

Mam włosy do ramion, moze krótsze nawet, chce zapuszczać ale są one cienkie, bez życia, zniszczone. Czy tylko maseczka z żółtka + nafty + oleju rycynowego da najlepsze efekty? Czy znacie jeszcze jakieś dobre sposoby? Raczej nie interesują mnie tu akieś drogie kosmetyki, uwazam że naturalne sposoby się lepsiejsze :> . Podzielcie się swoimi pomysłami :).

Gość Olllka
nikt nie ma naprawde żadnych pomyslow ? nie chce sie podzielić swoimi problemami z włosami ?

Gość Olllka
;>

Gość ale wy sie nakrecacie
podobno nacieranie oliwą działa - tzn rano nacierasz i tak chodzisz a po paru godzinach myjesz włosy.

Gość Olllka
ale tylko skóre głowy?

Gość Olllka
huehue88 np. takie pol dlugie wlosy to żółtko + nafta kosmetycxzna (bardzo dobra i tania, i wlosy bardzo szybko po niej rosną, moge powiedzieć że nafte zawsze uzywala Wioletta Willas ;) ) i jeżeli masz olejek rycynowy to tez mozesz do tego dodac, jezeli masz długie wlosy to po dwie lyzki, a jak nie to po jednej wystarczy , troche wody też możesz dodac żeby sie dobrze rozprowadzało na włosach. Nakładasz na włosy i skore głowy, mozesz zalozyc reklamowke, podgrzać suszarką to w miare i zalozyc ręcznik i tak nawet z godzine z tym posiedź. Naprawde świetna maseczka stosowałam ją kiedys i naprawde zdzialala cuda, a moja kolezanka ma takie piekne po Niej wlosy ze nie da się tego opisac.. i jak szybko urosły .

naprawde polecam tą odzywke. ma ktos jeszcze jakies propozycje ?

Gość ale wy sie nakrecacie
tą oliwą to się włosy naciera

niekoniecznie trzeba nacierać.. jakoś mi sie nic nie stało jak nakładałam ją razem z jajkiem i tą naftą na włosy.