Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla i chora W szkocji

Zapalenie pluc Pomocy!!!!

Polecane posty

hej mieszkam w Szkocji bylam u lekarza zdiagnozowali zapalenie pluc.i dali mi tabletki co-codomal po,ktorych zemdlalam.zawieraja codeine i okzalao sie,ze jestem na nia uczulona.wiec zostalam bez jakich kolwiek lekow z syropem,ktory kupilam w aptece i kurwa paracetamolem,ktory dla nich jest cudem w leczeniu wszystkiego. dzis mam kolejna wizyte u lekarza mam dusznosci w nocy nie moge oddychac kaszel mam taki,ze boli mnie klatka piersiowa,plecy i glowa. mam 2 pytania czy sa jakies domowe sposoby,zeby to zlagodzic i moze ktos spodkal sie z taka sytuacja jak ja???? wizyte mam dzis i zasdtanawiam sie co mam im powiedziec,zeby kurwa mnie wysluchali i pomogli bo juz brak mi na nich slow.i jeszcze jedno jak pojade na pogotowie myslicie,ze mi pomoga.

Gość zapalenia płuc nie wyleczysz
domowymi sposobami.Potrzebny jest antybiotyk

no wlasnie wiec sama nic nie zdzialam trudno nie wyjde puki nie dostane antybiotyku

Gość ja tez ze Szkocji
Idz skoro postawili diagnoze to moze ci cos dadza to i tak lepiej cie potraktowali niz mnie bo tez podejrzewam zapalenie oskrzeli badz pluc u 10 letniej corki.Zadzwonilam na nhs bo nie bylo miejsc w przychodni,godzine formalnosci a potem corke do telefonu aby przez sluchawke uslyszeli jak oddycha.Diagnoza:nic corce nie dolega bo oddycha normalnie

no to super kumpel pojechala z mala na pogotowie mAL goraczka katar kaszel no wszystko i kazali przyjechac za 2 godz.bo byla kolejka wiec przyjechala i dali jej paracetamol :O i tez lekarz ja sluchal przez sluchawke.mnie badal jakis ciapaty powiedzial,ze zapalenie pluc a zamiast antybiotyk to dostalam silne tab.przeciwbulowe pogielo ich

Gość ja tez ze Szkocji
Ja zaraz mam wizyte z corka u GP ale pewnie i tak da paracetamol a ona od srody ma juz podwyzszona temperature no i jej swiszczy jak oddycha kaszel duszacy,no ale jak oni moga badac przez sluchawke od telefonu i stawiac diagnoze to juz mnie nic nie zdziwi jak pojde i bedzie kazal znow tylko wode pic.

haha mi tez kazali pic wode i to zimna debile ja mam na 17 wizyte nie wyjde puki nie dostane antybiotyku to powodzenia

Gość ja tez ze Szkocji
i co?bo u mnie tak jak myslalam paracetamol

dostalam antbiotyk w tabletkach ,ibuprofem i paracetamol jak zwykle i dostalam nawet zwolnienie lekarskie i dobrze mam nadzieje,ze sie wylecze

Gość hfdtzrdj
lez w łózku cały czas przykryta kołdra i nie wychodz nigdzie!! Ja tez miałam zapalenie i lezałam ..mój chłopak jest lekarzem!

Gość gość
Hej, witam. Sama szukałam niedawno inhalatora dla dzieci ale też dla siebie. Wybrałam model Sanity Simple. Wstępnie jestem zadowolona, choć mam go dopiero drugi miesiąc. Zobaczymy jak się będzie sprawował po roku czy później, mam nadzieję, że się nie rozkraczy gdzieś w międzyczasie. Gwarancji mam 3 lata, więc jest nadzieja.