Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larme 123

Yasminelle- bardzo krótkie pytania

Polecane posty

Gość larme 123

Ile kosztuje opakowanie 1 blistra? Czy ktoś kupuje opakowania 3 blistrowe, ile kosztuja? Czy wsytępują po nim jakieś szczególne dolegliwości? Gin właśnie zmienił mi tabsy z Novynette na Yasminnelle, gdyż po tamtych miałam bardzo częste i gwałtowne zmiany nastrojów i ogólnie byłam rozdrażniona, senna itp. Czy ktoś również przechodził z jednych na drugie? Z początkowych obserwacji Yasminnele: Cena - 36 zł wielki - opakowanie - sliczne kolorowe, ulotka dobrze opisana! Info o zapomnianych tabletkach w różnych dniach- super przydatne. Z końcowych info Novynette: cena- ok 25 zł + opakowanie nieopisane, niekolorowe, nijakie.. (-) ulotka mizerna po 9 miesiecznej kuracji= wzrost wagi, brak pryszczy, uczucie puchnięcia, rozdrażnienie, zamiany nastrojów senność, ból w podbrzuszu upławy na początku stosowania. Powyższe info uznaję za przydatne dlatego zamieszczam:) Dziekuję za odpowiedź:) B.

Gość ale wy sie nakrecacie
u mnie Yasminelle kosztuje od 39 do 45 zł

Ja kupuję po jednym blistrze w cenie 36zł. W aptece 200m od "mojej" cena wyższa - 44,50 zł. Z "trójpakiem" się nie spotkałam. Ceny różne - od 35 do 45 zł. Skutki uboczne? Zależy od organizmu.

Szczególną cechą tych tabletek jest to, że są moczopędne. Chodzę do wc dobre dwa razy częściej niż kiedyś. Trzeba więcej pić.

Gość ale wy sie nakrecacie
ja też nie spotkałam sie z trój pakiem a zwykle kupuje "hurtowo" po 6 opakowań.