Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeeeh

Ja już nie wiem

Polecane posty

Gość Nie róbcie sensacji
O rany ale robicie aferę i Ty autorko tematu. Ile teraz facetów tez się tak ubiera. Ostatnio po reaktywacji Warszafskiego Deszczu widzę facetów grubo po dwudziestce w koszulkach WFD z fajnymi dziewczynami. Ogólnie styl tak zwany na skejta znów stał się modny ale już taki temat o skateboyach był tu na kafeterii. Jeśli facetowi pasuje taki styl to czemu miał by nie chodzić w takim czymś? Fakt nie wypada w takim ubiorze pójść na jakąś imprezę Rodzinną czy do restauracji ale do takiego spacerowania po ulicy to taki odmienny styl wśród codziennego ubrania. A Peja niedługo kończy 33 lata i raz ubierze sie jak skate raz na sportowo. W Nowym Jorku taki ubiór to codzienność nawet wśród starszych facetów :)

Gość Nie róbcie sensacji
A Hip-Hop to bardzo dobra alternatywa obok muzyki hardcorowej bo co media puszczają to jest kicz :/

Gość Heeeh
No tak ale bez przesady bo z takim nie pójdziesz na koncert Radia Eski "Hity na czasie" bo dla Niego to "Kity na czasie" bo On woli koncerty Hemp Gry, Peji czy jeszcze co. A jeszcze jest zafascynowany wokalistą zespołu Limp Bizkit bo On jest skejtem Fredem Durstem i jak mówi "On ma prawie 40 lat nadal tak się ubiera"

Tu nie chodzi o muzyke!!!Koles widac potrzebuje jakiegos wzorca i to świadczy o braku dojrzałości,ze tak bezkrytycznie wszystko przyjmuje,niczego nie odrzuca.Dorosły człowiek tak nie postepuje,widac,ze on szuka pomysłu na siebie,akceptacji a to,ze sie adaje z młodszymi daje mu może poczucie bycia podziwianym.Ogólnie na miejscu autorki należałoby postawic pytanie,czy ten chłopak jest jej facetem?bo po co tak sie o to wypytuje

Gość Heeeeh
Oj tak bezkrytycznie przyjmuje :/ Bo ktoś coś mu powie i już mówi, że to prawda. Jak ostatnio czyta sobie teorie spiskowe na świecie i już wierzy, że wszyscy planują zamach na ludność, ze szczepionki na świńską grypę to wymysł "imperialistycznego mocarstwa" by wybić ludzi bo jakieś niszowe media tak napisały. To mi ostatnio wysyłał http://wolnemedia.net/?tag=szczepionki-who i dla Niego to oczywiście prawda tak samo, że Rydzyk ma racje bo Platforma to liberały, które czyhają na kasę bo tak mu powiedział pewien skin. Paranoja!

Gość Heeeeh
To ostatnie to ja napisałam

Gość Heeeeh
No nie ma własnego zdania, jestem pewna, że gdyby zadawał się nagle z metalami to stał by się metalem, choć włosów by już nie zapuścił bo już mu się wyłysiało :P Ale taki już jest

Gość leomonowy klocek
O masz! On nie ma własnego zdania!

Gość Heeeh
No to ja już nie wiem co mam robić. Ba ostatnio sobie ubzdurał, że aby być szanowany musi pójść na sztuki walki i to na jakieś mma a to są niebezpieczne walki :| Ja się pytam po co Ci to? a On "Czasem trzeba komuś przyjebać jak będzie się stawiał" i w dodatku ma tysiące pomysłów na sekundę. raz mówi, że po informatyce pójdzie na AWF jak dla mnie to zaprzeczenie bo informatyka i AWF to zaprzeczenie informatyki, później, że będzie managerem sportowym zaraz potem, że będzie języków się uczył że bym zaraz po tym zmienić zdanie, że coś innego będzie robił

Gość Też DDA
To jest typowe dla DDA czyli tysiące pomysłów na minutę jak nie pójdzie na terapię to się pogubi w życiu, niestety http://www.dda.pl poczytajcie wypowiedzi ludzi z syndromem DDA dokładnie jakbym czytał opis tego chłopaka

Gość Też DDA
Chłopak się pogubił, szuka wzorce dzięki temu czuje się pewnie. Znalazł wzorzec u Peji i pewnie się czuje, że Nim jest i żyje we własnym świecie.

Gość Luźny facet
Zrobiliście z faceta, który ubiera się luźnie jakiegoś łajzę. Każdy ma swój styl ubierania się, ja też mam prawie 24 lata a ubieram się w szerokie spodnie w koszulki XXL oraz bluzy i czapki New Ery, jestem wręcz uzależniony od hip-hopu nawet postanowiłem samemu coś nagrać ale i też w muzyce hardcorowej i jakoś mam dużo znajomych i nic mi nie mówią, że w moim wieku nie powinno się tak ubierać. Inni wolą garniaki i koszule czy swetry inni ciuchy ze skate shopów

Gość A ja to widzę inaczej
Twój post to raczej wielka zazdrość. Zauważyłem w tym wątku dwa istotne Twoje wpisy "W sumie w ciuchach hip-hopowych dobrze wygląda" " Wzrosło zainteresowanie dziewczyn Jego osobą" Widzisz sama siebie zaprzeczasz. Boisz się, że jakaś małolata Ci Go odbije a One uwielbiają takich luzaków a Ty po prostu zazdrościsz i boisz się stąd taki paniczny wpis a z faceta robisz łajzę nad łajzami. A uwierz dziewczyn szczególnie w młodym wieku tacy faceci bardzo kręcą wręcz marzą o takich złych chłopcach a jak już ubiera się jak skejt to już są w siódmym niebie :)

Gość A ja to widzę inaczej
Oczywiście, że by nie było dla starszego chłopaka romansowanie z małolatkami, bycie całe życie luzakiem i żyć w imię ulicy to na dłuższą metę to porażka. W sumie Marcinkiewicz to tez niby taki luzak a jak zaszedł daleko