Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa1643

Pomocy duze wargi sromowe

Polecane posty

Gość ewa1643

Byc moze to jest troche krepujacy temat ale...mam bardzo duze wargi sromowe(z tego co widze to kolo 4-5cm!!!), doslownie wystaja mi z pod majtek. wstydze sie tego bardzo czy jest na to jakis sposob? boje sie z kimkolwiek uprawiac sex bo mysle ze mnie odrazu odrzuci i wysmieje.

Gość szarlotka z miodem
kazda pochwa jest inna to nie ejst choroba tak juz poprostu masz jedni maja krzywe nosy inni odtajace uszy a ty jeszzce inaczej...

piekny to widok laski z wypieta pupą I wystajacymi motylkami.Tylko lizac wtedy.Moja zona ma ale mniejsze ale nie pozwala mi lizac. Tylko ich nie chowaj,dawaj do lizania bo to najwiekszy skarb dla faceta lubiacego robic minetki

Gość aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj
co to znaczy wystaja z pod majtek?> nie umiem tego wyobrazic wystaja czy sie odznaczaja? bo to roznica

Gość ewa1643
wystaja, gdy naloze stringi to wargi wystaja mi poza obrzeza majtek.

Pomocy? A jak mamy CI pomóc? Mam je odgryźć? Poza tym przejrzyj tematy o waszych warach jest już ich nadto!

Gość ooooooooooooooooooooooooooookl
ale te co nazywaja sie mniejsze?

mojej zonie tez wystają ze stringów I jest sexi .Szczegolnie jak sie nachyla w stringach I w mini gdy sie krzata po kuchni.Ja wtedy biegam za nia z jezorem do kolan.Na plaże stringów nie ubiera bo przecierz jest tyle innych seksownych strojow.

Gość ewa1643
najgorsze że jak podskakuje to słychać ich trzepotanie

Gość ewa1643
miałam większe potykałam się o nie i usunęłam operacyjnie

Gość ON35
Ciesz się z tego, czym naura Cię obdarzyła... Zobacz, jak ślicznie wyglądają takie motylki :) www.sexylabia.com Moja żonka też ma obfite wargi, są super :)))))

Gość ON35
:)

Gość taakajedna
Ja też mam takie wargi sromowe mniejsze, które mają ok 2 cm i wystają. są nie wygodne ale mój były chłopak je uwielbiał :) pamiętam, że chciałam zacząć uprawiać seks on w sumie też, więc postawiłam wszystko na jedną karte albo teraz albo nigdy.. i zaakceptował to było nam dobrze ale nasze drogi się rozeszły lecz do dzis piszemy jako przyjaciele i czesto je wspominamy :) Także nie martw się będzie dobrze:)

Gość zaraz przyjdzie ciach-ciach
I powie ze masz cudowne wargi hehhehehehehehheheheheheheh

Gość Patelmistrz

Dziendobry wszystkim posiadaczkom takich Pieknych Duzych Warg Sromowych

Ja tylko klikne ze mi osobiscie sie tylko takie Wargi podobaja, a nie jakies wyciete i oszpecone nienaturalne, To cale zmniejszanie i oszpecanie tego wspanialego miejsca u KObiet jest tylko niczym innym jak wyciaganiem pieniedzy od niepewnych siebie dziewczyn przemyslowi Chirurgi Pieknosci niechodzi o to byscie sie lepiej poczuly bo tak napewno niebedzie, im chodzi oto byscie placily jak glupie za obcinanie cipek i powiekszanie cyckow, mi sie zdaje ze to wszystko przez TV i te glupie serie filmowe w ktorych gdzies tam jakas se obciela, ale niemowia ze musiala bo miala jakies zapalenie czy jakiegos Raka  i tak to wykozystuja zeby sie dostac do waszych pieniedzy  za ktore moglybyscie sobie sprawic fajny urlop czy jakies fajne rzeczy do domu, Obcinaniem Cipek zajmoja sie murzyny w Ciemnej Zacofanej Afryce ktorzy niechca by ich Kobiety mialy przyjemnosc z sexu i zeby niemyslaly o skou w bok, tak sie tylko liczy ze Facet ma przyjemnosc a Kobieta ma tylko rodzic . No chyba ze Europejska Cywilizacje zaczyna sie cofac w rozwoju  not o nato niema rady ani lekarstwa, przejdzmy jeszczenaIslam i wszystko gotowe, obciety Wargi i zasloniete Twarze 🙂  To tylko chcialem kliknac

Pozdrawiam Uwielöbiacz Duzych Naturalnych Warg Sromowych najcudownieszego miejsca na Ciele Kobiety po Twarzy ma sie rozumiec 🙂 Buziaki i Papatki