Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo niedoświadczona narzecz

Na ile przed ślubem powinniśmy zaklepać termin w USC?

Polecane posty

Planujemy ślub cywilny i zastanawiamy się na ile m-cy przed ślubem powinniśmy tam iść i ustalić datę? PO planujemy skromny obiad w restauracji, ale to też trzeba sporo wcześniej zarezerwować także na ile przed powinniśmy iść i zaklepać datę? Skoro chcemy ślub we wrześniu 2010 to już teraz możemy iść do urzędu?

w usc to trzeba isc miesiąc przed jesli zalezy wam na jakiejs konkretnej dacie, albo chcecie w miejscu ktore jest dosyc czesto oblegane to mozecie wczesniej się przejsc i zapytac czy mozecie zarezerwowac, u mnie w miescie np. nie pozwalają każą przyjść miesiąc przed i wtedy dopiero ustalic termin

Miesiąc przed ślubem? Ogólnie chodzi mi oto, że restaurację zaklepuję się na konkretną datę, a ja dopóki nie zaklepię daty w urzędzie, to nie będę jej znała

Gość możesz już teraz się dowiedzie
u nas ostatnio byl nawet artykul w gazecie ze ciezko z terminami w usc sie robi ze wzgledu na wyz demograficzny i nawet ten minimalny okres chyba jednego miesiaca wydluzyl sie 3-krotnie. Na pewno co fajniejsze daty sa zaklepywane z wyprzedeniem.

no dlatego mowię zebyscie przeszli się do urzędu i zapytali czy mozecie juz teraz (albo za jakis czas) zaklepac sobie termin a pozniej przyjsc i potwierdzic ten miesiąc przed i wytlumaczcie ze wlasnie chodzi o restauracje, ze niewiecie na kiedy ją rezerwowac tak jak juz pisalam u mnie w miescie w USC siedzą takie wredne babska, że niestety nie wolno! hehe trzeba miesiąc przed i już

Dziękuję za odpowiedzi. Jutro przejdę się do urzędu i zapytam