Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikola...

domowe peelingi

Polecane posty

Gość Nikola...

witam :) od pewnego czasu mam maly problem z pryszczami. slyszalam o domowych peelingach, np. takim ktory robi sie z cukru i wody :) chcialam sie dowiedziec czy takie domowe peelingi likwiduja pryszcze? jesli znacie jeszcze sprawdzone sposoby na domowe peelingi to piszcie :) z gory bardzo dziekuje :) pozdrawiam Nikola

Gość quuuna
A nie lepiej wybac sie do kosmetyczki?

Jeśli masz problemy skórne, powinnas raczej zrezygnować z peelingu. Ja mogłabym polecić urządzania generujące mikrobąbelki (np głowica prysznicowa BiWash) Wnikają głęboko w pory skóry czyszcząc je, wypłukując z toksyn i dezynfekując - myślę, że może być to rozwiązanie Twoich problemów.

Gość wiwilek
Kup dalacin t u mnie po nim pryszczyk znika w ciągu doby ( na receptę) ,czasami udaje się kupić bez recepty.

Moja dorastająca córka mimo iż nie ma jakiś ogromnych problemów skórnych to raz w tygodniu myje twarz żelem Biodermy -sebium gel moussant a na co dzień hipoalergicznym żelem myjącym do skóry wrażliwej i delikatnej firmy Stiefel i ma cerę naprawdę w dobrym stanie , więc polecam te produkty.

Gość jurewwwwlo
peeling na pryszcze nie pomoże ci na pewno

Gość erthuop
co to za pomysł peeling na pryszcze ? dziwny jakiś ! na problemy skórne to jest dermatolog

Gość wiczka345
Ja używam domowych programów pielęgnacyjnych w 2 krokach Eva Natura. Świetny peeling, a następnie maseczka o działaniu wręcz idealnym dla różnych typów cery. Super. Polecam Wam serdecznie :-)

Gość kosmetyczka21
Peeling ziarnisty może roznieść te krostki po całej twarzy !! wybierz enzymatyczny, albo maseczkę peel off !! kup maseczkę z glinką zieloną, na pewno pomorze

Gość agata009
Też używam programów pielegnacyjnych w dwóch krokach Eva Natura. Świetne działanie. Po użyciu buzia jak nowonarodzona :-)

Gość wiewiórka22
co macie na mysli jelsi piszecie o EVa nAtura??? ja uzywam peeling z termoperełkami. jest super. buzka jest czysta jak nigdy.a znacie z tej firmy jakis krem nawilzający do cery mieszanej??

mogę Tobie coś polecic na syfki na twarzy, nie jest to peeling a zwykle mleko, najlepeij przegotowane i ostudzone - przecieraj nim rano i wieczorem a od arzu zauwazysz efekty :).....wszystkie niedoskonalosci jakby sie spłyca no i pryszcze wysusza sie :))

Gość wiewiórka22
tak wiem ze Eva natura to firma. ale jak wyglądają kosmetyki o ktyórych piszecie,, eva natura w 2 krokach""?

Gość na necie sobie poszukaj