Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala literka m

Jak z nim to załatwic- meczaca sytuacja

Polecane posty

Gość mala literka m

Juz nie wiem co mam robic. to trudne. Jestem z facetem, ktory kilka miesiecy temu rzucilo palenie... tylko cos c=nie do konca.. bo kiedy jest jakas nerwowa sytuacja czy cos.. to moj facet bierze sobie jak on to mowi "2-3 buchy. Hmm.. denerwuje mnie to. Takie maslo maslane... albo rzucasz albo daj spokoj sobie i mi... Nie wiem co robic,, jak z nim to zaltawic Mowil mi bo z nim o tym rozmawialm ze to minie.. ale nie zapowiada sie na to..

Gość BUJAJ WOY

Gość a co ma do tego masło maślane
????????????????

Gość czerstwy Czesiu
daj mu spokoj, kwoko

Gość zerwij z nimim i to
natychmiast-głupia jestes

Gość mała literka m
jestem z nim ponad 1,5 roku, nie chce tego tak konczyc... Czy jest jakas szxansa zer on pzrestanie ?? Nie chce po akzdym jego powrocie zastanawiac sie czy zapalil itp. Maslo maslane w sensie ze nieby nie pali ale popala...

Jak dla mnie głupi powód żeby kończyć związek... Pogadaj z nim, powiedz, że Ci to przeszkadza, zaproponuj pomoc (np że w stresującej sytuacji postarasz się rozładowac napięcie zamiast papierosa :P). I daj mu jeszcze troche czasu, popalanie co jakis czas to i tak niewiele :)

palenia nie da sie rzucić ooo tak ooo ze ty sobie to życzysz... kup mu gumy nicorrette to nie bedzie podpalał...

Gość doucz się z języka polskiego

Gość mała literka m
w sumie macie racje musze mu w tym pomoc bo odrtazu to nie d arady.. to nałóg... Hmmm super pomysl zeby rozladowywac te jego napiecie :D dziekuje :) jak zwykle na kafe mozna liczyc na suuper pomoc :)