Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wcale nie taka blondi

Blondynka potrzebuje pomocy!! Prosze pomóżcie!

Polecane posty

Pomóżcie znaleźć mi proszę ID filmu do : http://www.youtube.com/watch?v=MmodAONmMj4 co to wogole jest to id filmu i gdzie go szukac;/ ? I napiszcie prosze jak z youtube sciągac filmiki w formacie avi. Przygotowuje prezentacje na jutro do pracy, a power point obsługuje tylko ten format :( Pomozcie prosze:)

Gość phi tam
gdybyś potrzebowała jurnego samca, do przeczyszczenia swoim członkiem, twej waginy z połaci grzybów- to mógłbym ci pomóc... ale to :-O 🖐️

Gość facet co lubi ...
ściągniecie do avi nie jest możliwe można pobrać FLV i z niego ew zrobić AVI ale o kiepskiej jakości .

Nibiru - możesz?? kurcze jesli to nie problem dla Ciebie bede strasznie wdzieczna. Mój adres e-mail maga_84@o2.pl

ps Jestem brunetem po 40tce tylko udaje blondi by otrzymać pomoc na tym zacnym forum.

no jasne zaraz Ci pośle. A chodzi o ten film z linka tak?

oki poszło, napisz jak dojdzie. Aha i polecam Ci ten programik od katarzyny. Ja też za jego pomocą ściągam i konwertuję! Pozdrawiam :)

Nibriu dzięki dostałam, w między czasie również skorzystałam z programu Katarzyny Wielkiej. No nic człowiek uczy sie przez całe zycie:p Dzieki za fatyge. Dobrej nocy, ja wracam do pracy :)