Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelina 27 letnia

Mój chłopak mnie nie szanuje - pomóżcie poradzcie...

Polecane posty

Gość Evelina 27 letnia

Jesteśmy parą od 2,5 lat. Oboje mieszkamy razem bez ślubu. Od samego początku żyjemy w nieumeblowanym mieszkaniu, ponieważ nigdy nie starczało pieniędzy. Przeprowadziłam się do niego i zostawiłam pracę. Z tego powodu się zadłużyliśmy na życie... Nie stać nas na nic, a on nie szanuje mnie już. Kolację jem sama, bo on w pracy ma nocki 4 dni z 7 - mniu. Dziś jadłam z puszki. Pytam się czy to normalne ??? Co począć ??

Gość Evelina 27 letnia
a do tego w usta mi calego penisa wsadza bez poszanowania mojej czci

Gość Evelina 27 letnia
Najgorsza była jednak ta analna penetracja. Kto to słyszał, aby rozwierać tak bezczelnie zwieracze lewarkiem samochodowym? Za kogo on się w ogóle uważa? Ja przecież dama jestem :-)

Gość Evelina 27 letnia
dodam że jadłam z puszki....Pedigri Pal no on mnie naprawdę nie szanuje!! mógł kupić Whiskas

Gość tylko nie nazywaj
Pracuje debilko 7 dni w tygodniu. W tym kilka na noc a ty jesteś pasożytem bez pracy i jeszcze masz jakieś pretensje... Ja też bym nie szanowała takiego pasożyta... Weź idź skocz. Świat bedzie bez ciebie lepszy...

Gość osz jaka pindolina

Gość dgrfhgtr
dodam że jadłam z puszki....Pedigri Pal no on mnie naprawdę nie szanuje!! mógł kupić Whiskas buehehehhee, padlam :D :D autorko- na poczatek radze znalezc prace