Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula_80

Coneco Barracuda czy Espiro GTX ?

Polecane posty

Gość kasiula_80

Witajcie kochane. Za 3 miesiące mam poród i do tej pory nie mogę zdecydować się na wózek. Dodam że bedzie to moja pierwsza dzidzi. Non stop zmieniam swoje decyzje, najpierw myślałam o coneco V4 albo espiro vector4, ale jednak przestraszyły mnie te kubełkowe spacerówki bo w nich dziecko niestety cały czas w pozycji siedzącej musi być. Zaczęłam się więc zastanawiać nad modelem barracuda z coneca oraz espiro GTX. Czy macie może któryś z tych wózków i możecie mi napisać coś na ich temat? Który proponujecie? Proszę pomóżcie.

Gość andziaxwa
tez jestem ciekawa tego espira gtxa, widziałam go tylko w necie więc nie wiem :/

ja mam espiro ale gt czyli inny rodzaj kolek... wozek sprawdza sie rewelacyjnie...gondola jest duza , ma regulacje oparcia, spacerowka przodem i tylem do kierunku jazdy, rozkladana na plasko...mozliwosc montazu fotelika... wozeczek naprawde super... polecam

Gość aniolek1985
tylko nie barracuda ten wózek nie nadaje sie dla dziecka. jedynie służy ddo przewożena ziemniaków. psująca sie raczka, hamulec gondola sama sie składa, głośne koła to wady po trzymiesięcznym stosowaniu. odradzam!!!

w żadnym wypadku nie barracuda, odradzam zdecydowanie. polecam za to bebecar stylo at, sprawdza sie rewelacyjnie.