Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktooria26

Ciąża pomimo wyniku ujemnego....?

Polecane posty

Witam serdecznie, Bardzo proszę o opinię… Ostatni stosunek odbyłam 11 czerwca. Mam prawo przypuszczać iż doszło do zapłodnienia ponieważ w trakcie zsunęła się prezerwatywa. Oczywiście do wytrysku nie doszło no ale….ejakulat swoje mógł zrobić. I tak po 14 dniach wykonałam test (25 czerwca) wynik negatywny. 29 czerwca dostałam miesiączkę ciut mniej obfitą niż zwykle co mnie zaniepokoiło. I 4 dni przed czasem. Po miesiączce 5 lipca powtórzyłam test wynik negatywny. I dałabym sobie już spokój( pomimo ciągłe siusiania i pojawiających się bóli jajników) no bo test robiony prawie po miesiącu ponadto była miesiączka z całym PMS a do tego teraz mam już drugą miesiączkę. I właśnie problemem jest ta druga miesiączka. Zaczęła się 2 dni temu i już się kończy….:( pierwszy raz mnie to spotkało bo zwykle trwa 6-7 dni  W związku z tym dzisiaj powtórzyłam test (to już 47 dni po stosunku!!!!) wynik negatywny. No i co….?:( Myślicie, że jestem w ciąży? No bo siusianie kłucie podbrzusza (chociaż mam nadzieję, że to bóle owulacyjne) i zbyt krótki okres… Czy mam się iść leczyć bo 3 testy w tym jeden po 47 dniach wyraźnie pokazują, że to nie ciąża……. Bardzo proszę o opinię  i z góry serdecznie dziękuję….

Gość gwarantuje Ci ze nie jestes w
ciazy wiec sie nie stresuj. A okres mozesz miec krotszy np przez upaly panujace teraz w polsce albo przemeczenie - jest wiele innych rzeczy ktore moga na to wplywac ale naprawde mozesz zaufac testom po tak dlugim czasie wyszlyby Ci kreski grube

Gość test juz by dawno
wykryl ciaze, nawet gdybys miala te plamienia, ktore czasami sie zdarzaja w 3 pierwszych m-cach ciazy. Na bank nie jestes w ciazy i wyluzuj, bo chyba przez stres tak sie dzieje.

Dziekuję za odpowiedź....:) Wiesz powiem Ci tak szczerze, ze wiem że moje zachowanie zaczyna się robić histeryczne ...no bo ileż można sie martwic...........ale to wszystko przez internet i różne fora :) Gdybym się nie naczytała o kolezankach koleżanek i przyjaciółkach przyjaciółek jak to było jak w ciązy były a testy nic nie pokazywały i jak przez całą ciąże miały NORMALNY okres...etc. to nawet by mi przez mysl nie przeszła "moja" ciąża......:)

Kurcze...może ktoś by coś jeszcze powiedział ...bo widze, że temat pójdzie nieługo w niepamięć :) Szybkość tego forum jest zawrotna :) Nie nadążam za Wami :) ...ale śledze temat rodzin wielodzietnych :D

Kurcze...może ktoś by coś jeszcze powiedział ...bo widze, że temat pójdzie nieługo w niepamięć :) Szybkość tego forum jest zawrotna :) Nie nadążam za Wami :) ...ale śledze temat rodzin wielodzietnych :D