Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12000000000000000

moze sie jednak zmienil?moze jednak kocha

Polecane posty

Gość 12000000000000000

wiec jak juzpisalam ,sprawdzilam mojego chlopaka , za 1 razem podalam sie jako inna panna olal mnie piszac ze nie chce byc chamski ale mam do niego nie pisac czesc- teraz podalam sie za jego kolezanke ktora go kocha badz kochala i z nia pisywal kiedys , ale tez nie odp moze jednak sie zmienil i nie ma zamiaru pisac ? ogolnie to sie ciesze z tego bardzo ale czy to tak zostanie ? kiedys pisywal ale zagrozilam ze jeszcze raz i koniec ,moze jednak mnie kocha? jak uwazacie

Gość upupup

Gość pieczucha
domyślił się , że to Ty go sprawdzasz.... napewno się nie zmienił tylko nie jest taki głupi jak myślisz:/

Gość 12000000000000000
napewno sie nie domyslil ,raczej domyslec sie mogl , ale mnie splawil , a podalam sie 2 razem za jego kolezanke do teraz nie odp (nie ma z nia juz od pol roku kontaktu) no to jak mam go sprawdzic? raz go sprawdzilam ,ale to bylo dawno , i nie przyznalam sie do tego

a mi sie wydaje, ze to mozliwe ze sie zmienil.dalabym szanse, ale bylabym czujna:P

Gość 12000000000000000000
moze i sie zmienil moze i sie lepiej pilnije moze moze..... nie chce go sprawdzac , to byl tylko taki wczorajszy odruch moze sie boi ze jeszcze raz jakis wyskok i koniec .... czujna to ja jestem i bede:D

Gość zapamiętaj sobie
faceci sie nie zmieniają mogą sie pilnowac , być bardziej cwani ale nigdy sie nie zmieniają !!!!!!

Gość 12000000000000000
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :( no to dajcie jakis pomysl aby sprawdzic raz na zawsze faceta ,tak do porzadku

ja pier*olę ale DNO ! każ mu skoczyć w ogień albo do wody jeśli Cię kocha to sprawdzisz raz na zawsze :o :o :O

Gość przstań go sprawdzać jak jakaś
głupia nastolatka, jak ma cię zdradzić to cię zdradzi. Nie ufasz mu to z nim zerwij, a nie się ośmieszasz. To co robisz jest przecież żałosne:O

Gość 12000000000000000000
wiem teraz to sie osmieszylam :O wiem ze mnie nie zdradzi w tym jestem pewna tylko tyle razy mi kiedys obiecywal ze pisywac z innmi nie bedzie , a robil to ....... a teraz taka nagla poprawa ze mnie splawil :O mam nadzieje ze to dobre rokowanie , ze mu jedednak zalezy przepraszam ze sie osmieszylam :O naprawde macie racje ze to zalosne ,zachowalam sie jak nastolatka