Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiiiiii

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość patiiiiiiiiiiii

Witam. Wysyłam do byłego faceta kartke urodzinową. Jednak chciałabym dopisac jeszcze jakieś zdanie od siebie, może jakis krótki wiersz. Cos co przypomniało by mu o tym jak byliśmy razem. Zna ktoś taki wiersz albo jedne zwykłe zdanie, które mogło by w nim obudzic jakies wspomnienia? Bardzo mi na tym zależy a nie chce żeby to był jakiś banalny tekst. Please!

Gość patiiiiiiiiiiiii
Bo niestety ciągle go kocham. I on jeszcze niedawno też mnie kochał, i do tej pory nie wiem co się stało. Wysyłam mu teraz kartke i nie potrafię nic nie napisac. Znasz moze jakiś taki cytat, albo cokolwiek? Bo ja nie wiem, tyle tego jest a ja chciałabym żeby to nie było takie banalne.

Gość twój jak nic
;wyslij mu gołe zdjęcie:D przypomni sobie wasze wspolne noce:):P

Gość patiiiiiiiiii
To nie musi byc cytat, cokolwiek, nie chce sie rozpisywac bo to nic nie da, wystarczy jakas mysl czy cos. Kurde, nie wiem jak Ci to wytłumaczyc. Ciagle szukam czegos ale wszystko wydaje się takie banalne. On bardzo mnie kochał, był uczuciowym facetem dlatego mam nadzieje, że ta kartka i kilka słów może chociaż na chwile wzbudzi w nim jakies wspomnienia.

Gość masz coś
Tęsknota za kimś bliskim na prawdę jest potrzebna, wtedy na prawdę czujemy jak kogoś bardzo kochamy i jak on jest ważny w naszym życiu Mówią, że kiedy rodzi się człowiek... z nieba spada dusza... i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety... druga do mężczyzny... ...Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy... ...Połowy swojej własnej duszy... ...połowy samego siebie nie mogę marzyć nie mogę śnić nie mogę pragnąć nic kręcę się jak na karuzeli nic nie zbilża nas za to wszystko dzieli dopytuję się cicho czy warto czy sens to ma i nie wiem nic dalej... Ty tam... a tu ja Gdybyś wiedział, co myślę o Tobie, Gdybyś wiedział, co czuję do Ciebie, Inaczej patrzyłbyś na mnie, Inaczej patrzyłbyś na siebie Dziękuję Ci za każdy gest Może właśnie dzięki nim wiem już czego chcę Chcę cofnąć czas, chcę uwierzyć że Wszystko to co było w nas jeszcze gdzieś tam jest

Gość I ja cos dopisze...
"To co widzimy i widziec sie zdaje jest snem i snem pozostaje" ;)

Gość misska
w zyciu najwaznjesze sa chwile..w moimi najspanialszymi chwilami bylo poprostu bycie z toba..

Gość I ja cos dopisze...
"Czlowiek widzi rzeczy inaczej w roznych porach jego zycia"

Gość sukienka w groszki
Człowiek patrzący sercem widzi więcej i głębiej:) Niezaleznie od wieku.

Gość patiiiiiiiiiiiiii
Dzięki:-) Macie może jeszcze jakieś???