Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolan1971

mama panny mlodej -suknie

Polecane posty

Gość mariolan1971

Mam 39lat , rozmiar 36 , w październiku córka wychodzi za mąż .W co mam się ubrać , macie jakieś propozycje ?

Gość mojej mamusi wczoraj kupilysmy
my wczoraj mojej mamie kupilysmy kiecke na slub mialysmy kupic dwie kreacje jedną taką stonowaną spokojną na sam slub a drugą jakos wystrzałową kiecke na weselicho, znalazłysmy taką ze i tu i tu pasuje sukienka tak do pol kolanka, w kolorze o odcieniu ni to szarosc ni bez z polyskiem zlotym trochę srebrnym, sukienka jest bez ramiączek ale ma cieniutkie jedno do doszycia i własnie mama je sobie super przylozyla tak na szyje ale ze tak sie rozchodzi az na boki dzieki temu ladnie wyglądają kosci obojczykowe, suknia tak na brzuchu przez calo szerokosc ma takie ni to zakladki ni takie marszczenie i tak po srodku (leciutko w lewą strone) kokarde do tego dobralysmy w kolorze zlotym szal z delikatnymi swiecącymi drobinkami, złote śliczne butki naprawde wygląda jak laska mama jest po 40, nosi rozmiar 38, w sklepie nei mogli uwierzyc ze to matka panny mlodej... no ale jestem szczesliwa bo bedzie wyglądała szałowo a do tego bardzo elegancko