Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jadna nieszcześliwa

wygląd wcale nie jest taki ważny

Polecane posty

Gość Biznesmen z przeszłością
"Całą swoją pierwszą wypowiedź zepsułeś słowami- "teraz....." Tak... zapomniałem, że kafe służy do pocieszania innych "Zemsta jest cechą "małych ludzi", zwłaszcza że mścisz się nie na tych kobietach co trzeba." Nie mszczę się. Ja nie szukam obiektów do "zemsty" Same podchodzą. To kobiety po przejściach. Wyszalały się i teraz chętnie znalazły by jakąś spokojną przystań. "Lepiej mieć faceta z mniejszą kasą ale męskiejgo, niż z kasą-takiego jak ty-który jest miękki psychicznie, emocjonalnie zniszczony, przez kobiety które w przesłościa dały ci kopa w tyłek." Tak, ja się prosiłem o bycie poniewieranym i olewanym w młodości. Określiłaś mnie jako miękkiego, lepiej ci? "Podchodząc tak do życia może ominąć cię prawdziwe uczucie." Moje prawdziwe uczucie wyrwało mi serce, wrzuciło do miksera i chlusnęło zawartością w twarz. Obecnie żyje w szczęśliwym związku. "Kobiety lubią przede wszystkim facetów o mocnej psychice a nie "cieniasów psychicznych"." I to je do mnie przyciąga "Myślę że powód twoich niepowodzeń w przeszłości nie tkwił wcale w tym co myślisz" Nigdy nie myślałem o sobie jako o kimś gorszym, więc nie wiem o co Ci chodzi. Brudasem i chamem też nie byłem. "Liczy się osobowośc, charakter, sposób bycia u faceta. Oczywiscie wygląd też jest b.wazny." Wiem, że w młodości nie byłem cool co nie znaczy, że nie miałem uczuć. "ty myślisz, że teraz coś wygrywasz bo to ty teraz dajesz kosza" Ja już wygrałem. Przestałem grać. "Zostałeś "uszkodzony", bo kobiety cię odrzucały, to teraz ty chcesz się zemścić na innych. Ty chcesz po prostu swój ból w ten sposób zagłuszyć. To nic innego jak KRZYK MUNKA z twojej strony..." Więc może zapiszę się na sympatia.pl ? W końcu taaak mi źle samemu. Ból to był jak opuszczałem studia nie wiedząc nawet jak to jest całować dziewczynę. Wolały innych to niech z nimi żyją. Ja się nigdy nie narzucałem. "w oczach kobiet awansowałeś na kogoś lepszego" Zarywałem noce, pracowałem po 15 godzin na dobę, kiedy inni się bawili ja padałem ze zmęczenia ale parłem dalej. Dla SIEBIE nie dla was. "Wolisz zranić niż być zranionym." Nagle sobie wyhodowałyście sumienie? Zgadnij co? Mnie tez bolało! I nikogo to nie obchodziło. Pieniądze może szczęścia nie dają ale czynią życie znośniejszym wiedząc, że dawne "koleżanki" nagle zapałały uczuciem. Za późno

Gość sdsfedf
Ile masz lat

Człowieku zachowujesz sie jak dziecko===osiągnąłeś coś swoimi rękami,masz być z tego dumny,ale kobiety wybieraj na tym samym poziome co Ty---czyli takie które mają określoną pozycje społeczną. A Ty (tak podejrzewam)wybierasz niunie prosto z solarki----po co Ci to?

Gość ja też lubię niunie
zwłaszcza po solarium,...ale na 1 max 2 razy. 3 spotkaniez typową niuniom zsolarium to poprostu jak samobiczowanie sie intelektualne Stwierdzam stanowczo - im ładniejsza tym głupsza (oczywiście są wyjątki, które tylko potwierdzają regułe)

Gość verdana12
Jestem kobieta, w zwiazku, ale musze przyznac racje biznesmenowi. Kobiety w wieku 20-25 uganiaja sie za "macho", a po paru latach, kiedy zaczynaja zblizac sie do 30stki, a kolejny macho je zostawil czy tez zdradzil, to rozpaczliwie probuja znalezc sobie taka bezpieczna, spokojna przystan u boku dobrze zarabiajacego faceta, na ktorego 5 lat wczesniej nie zwrociliby nawet uwagi. Widzialam to juz wiele razy. Z drugiej strony biznesmenie, Wy faceci nie zwracacie uwagi na te przecietne kobiety, ktore moze nie maja boskich cial, ale sa dobre, cieple i kochajace. Nie wiecie nawet o ich istnieniu, bo cale zycie uganiacie sie za tymi mega atrakcyjnymi , ktore czesto(powtarzam czesto, nie zawsze) sa wlasnie wyrachowane i kalkulujace.

cartoon network TV Dziewczyny po 30 jeszcze są ok więc może jak będę miał 42 lata to będe miał u takich szanse Choć trochę pomacam cycki Watpię :D dziewczyny po 30-tce szukają młodszych ;)

"Człowieku zachowujesz sie jak dziecko" To można napisać o każdym tutaj "kobiety wybieraj na tym samym poziome co Ty" Nie dziękuję. Najlepiej czuję się sam. "A Ty (tak podejrzewam)wybierasz niunie prosto z solarki----po co Ci to?" A gdzie ja napisałem, że sobie "wybieram"? Nie ma wybierania. Nigdy nie było. Zapraszałem na pizzę, piwo co tam jeszcze: Zawsze - Nie. Z tego powodu nigdy na randce nie byłem. I już nie chcę. A solar nie znoszę. Ale jak nie ma co napisać ... "Wy faceci nie zwracacie uwagi na te przecietne kobiety, ktore moze nie maja boskich cial, ale sa dobre, cieple i kochajace" Właśnie taka zwykła a nie żadna biuściasta barbi uderzyła we mnie najmocniej.

cartoon network TV Szukają takich 44-55 z zadbanym ciałem Ja szukałam młodszego.. po co mi taki leciwy pan?? :D

Gość taaaaaa
te ` brzydsze` biorą ierwszego lepszego. to prawda . cóż jesli to im gwarantuje szczescie XDD

te brzydsze są uduchowione i takiegoż partnera szukają i TO im gwarantuje szczęście :P :D

Cartoon Network TV A ty pewnie jesteś jak Jackson Pedofilką co lubi ssać 5 letnie siusiaczki No tak... następny sfrustrowany podstarzały prawik :classic_cool:

Biznesmen z przeszłością To można napisać o każdym tutaj --masz rację w pewnym sensie:) Nie dziękuję. Najlepiej czuję się sam. -więc dalej nie rozumiem w czym problem,skoro dobrze Ci samemu? A gdzie ja napisałem, że sobie "wybieram"? Nie ma wybierania. Nigdy nie było. Zapraszałem na pizzę, piwo co tam jeszcze: Zawsze - Nie. Z tego powodu nigdy na randce nie byłem. I już nie chcę. A solar nie znoszę. Ale jak nie ma co napisać ... --sorki,ale nie rozumiem,dalej Cie odrzucają?>a pisałeś ze teraz Ty sie mścisz,widzę tutaj niespójność:) Właśnie taka zwykła a nie żadna biuściasta barbi uderzyła we mnie najmocniej. ----hm przeżyłeś nieszczęsliwą love?---nie przejmuj sie kazdy dostał kopa:P:)

Gość Do businessmena
Napisałeś w swojej wypowiedzi: "I sprawia mi dużą przyjemność gdy widzę jak łzy pojawiają się w ich oczach". Nie trzeba być psychologiem, aby wywnioskować że w ten sposób rekompensujesz sobie ból i cierpienie jakiego doznawałeś wcześniej od kobiet. Cieszy cię, że przeżywają to, co kiedyś Ty-czyli odtrącenie,odrzucenie itp. Człowiek inteligentny bardzo szybko zauważa, czy osoba z którą się spotyka jest nim naprawdę zainteresowana, czy może jednak stanowi chwilowe zapełnienie jakiejś pustki albo jest z kimś po prostu z nudy. Piszesz, że byłeś poniewierany i olewany w młodości. Jeżeli czułeś że ktoś cie olewa i poniewiera tobą, to trzeba było szybko to zakończyć, a NIE dawać się źle traktować. Kobiet nie przyciąga do ciebie twoja osobowść, tylko pieniądze i inne wartośći materialne jakie posiadasz. Sam wcześniej pisałeś, że kiedyś kobiety nie interesowały się tobą, a teraz kiedy się dorobiłeś to flirtują z tobą etc. Kiedy miałeś tylko siebie na dłoni-nie byłeś atrakcyjny dla nich, a jak masz kasę nagle znalazły się chętne. To chyba zaprzecza temu ,że przyciąga je do ciebie twój męski charakter i osobowść:-D Ktoś kto jest mocny psychicznie nie jest w stanie tak się zrazić po 1 czy 2 "koszach" od kobiet (nawet tych które się baaardzo kochało). Kochać można wiele razy.Można dzisiaj kogoś mieć kogo się kochał obłędnie,ale coś może nie wyjść i za rok, dwa można poznać kogoś innego kogo równie mocno pokochamy. Ale Ty się boisz że ktoś znowu cię odrzuci, że ty jako FACET będziesz mało atrakcyjny pod względem osobowości, charakteru, zachowania, fizyczności itp. I dlatego nie chcesz być w związku. A skoro boisz się to samo przez się rozumie, że duże piętno wywarły na tobie wydarzenia z przeszłości.Jesteś facetem delikatnym i miękkim osobowościowo. Gdyby było inaczej zapomniał byś o przeszłości i patrzył w przyszłość. Każdy normalny człowiek chce mieć w życiu partnera.Jeśli nie wychodzi szuka dalej. Nie zamyka się na kobiety. Zresztą umówmy się-facet twardy, stąpający mocno po ziemi nie będzie wchodził na babską kafeterię na forum uczuciowe i rozpisywał się o swoich niepowodzeniach.

Cartoon Network TV Mam szybką rękę opuszczam sobie wyciąg z fiuta więc nie jestem sfrustrowany ale lubię pisać prawdę Jaką prawdę?? Uważasz że jeśli jestem z facetem 28-letnim to jestem pedofilką ???? No proszę Cię... :classic_cool:

Cartoon Network TV Nie kozacz Tamten ma 29 lat więc to jest tylko rok różnicy Chciałabyś wylizać mu odbyt i pachy Zaiste.. o niczym innym nie marze :classic_cool: a najbardziej marze o tym żeby Ci upierdolić dwie łapki i dwie nózki tak żebyś nie miał czym na klawiaturze tych swoich andronów wystukiwac :D

Gość coco musi umrzeć
cos w tym jest. tez znam wiele kolezanek ,ktore szybko wyszly za maz, maja dziecko...nie skonczyly dobrych szkol,siedza w domu z dziecmi i na zdjeciach wygladaja na najszczesliwsze na swiecie. lapia pierwszego faceta ,ktory da im cieplo i uczucie i juz. a te ladne i ambitne tulaja sie po swiecie szukajac niewiadomo czego.... :(

Samio one do mnie uderzają nie ja do nich. "Nie trzeba być psychologiem, aby wywnioskować że w ten sposób rekompensujesz sobie ból i cierpienie jakiego doznawałeś wcześniej od kobiet" W sumie tak tylko, że ja wtedy byłem szczery, miły tylko niezbyt rozrywkowy. I zawsze było: - Nie - Chyba żartujesz - Spójrz na siebie a potem na mnie - Buhahaha za nic w życiu. - Marz dalej frajerze - Fajny jesteś ale wolę abyśmy byli przyjaciółmi Teraz jak wychodzę na miasto to kobiety się za mną oglądają. Dostrzegam spojrzenia, słyszę szepty. Podejdzie do mnie co raz to jakaś i wali tekstem żywcem wziętym z Cosmopolitan; jednym z tych co to mają zwrócić uwagę faceta i sprawić by śnił o nich po nocach. A to b. atrakcyjne dziewczyny. Nic same nie potrafią wymyślić. A więc spoglądasz na taką jakby była obiadem którego nie zamawiałaś, mierzysz kilka razy wzrokiem i: - za niska - za wysoka - za bardzo blond, ruda, brunetka - za stara jesteś - a zadbać o siebie nie mogłaś? - nie dla psa kiełbasa - za gruba jesteś - nawet ubrać się do ludzi nie potrafisz To tylko kilka. Inwencję mam większą. "Człowiek inteligentny bardzo szybko zauważa, czy osoba z którą się spotyka jest nim naprawdę zainteresowana" Mimo to szeregi nieszczęśliwie zakochanych wciąż są uzupełniane o nowe przypadki. "Jeżeli czułeś że ktoś cie olewa i poniewiera tobą, to trzeba było szybko to zakończyć, a NIE dawać się źle traktować." Chyba musiałem coś zaproponować by się dowiedzieć jaka będzie reakcja? Skoro na zaproszenie dziewczyna nagle zmienia nastawienie i mówi: "bujaj się patałachu!", to więcej z taką nie rozmawiałem. "Kobiet nie przyciąga do ciebie twoja osobowść, tylko pieniądze" Racja. I dostają kopa. "To chyba zaprzecza temu ,że przyciąga je do ciebie twój męski charakter i osobowść" Jak już zapewne zauważyłaś nie daję im szansy by poznać mnie na tyle. "po 1 czy 2 "koszach" od kobiet (nawet tych które się baaardzo kochało)." Przemnóż przez 20 (potem przestałem już liczyć) A kochałem w życiu tylko jedną kobietę. "Kochać można wiele razy" Tekst mojego kumpla rozwodnika. Dwukrotnie rozwiedziony. Teraz już trzecią wybrankę sobie znalazł. Tak samo mówi. "Ale Ty się boisz że ktoś znowu cię odrzuci" Można powiedzieć, że znudziło mi się granie tej samej roli wciąż i wciąż. "Jesteś facetem delikatnym i miękkim osobowościowo" A podobno to taka zaleta "Gdyby było inaczej zapomniał byś o przeszłości i patrzył w przyszłość." Pocieszaj tak wszystkie zgwałcone dziewczyny. Może na nie podziała. W czasie się nie przeniosę. "Każdy normalny człowiek chce mieć w życiu partnera." Też chciałem. Póki mi się odechciało. "Jeśli nie wychodzi szuka dalej." Znalazłem ale zostałem odtrącony. Nie jestem desperatem. "Nie zamyka się na kobiety." Nie jestem zamknięty. Robię z nimi interesy także z nimi ale tylko rękę mogę im podać. "Zresztą umówmy się-facet twardy, stąpający mocno po ziemi nie będzie wchodził na babską kafeterię na forum uczuciowe i rozpisywał się o swoich niepowodzeniach." Sprowokował mnie temat. Ale jak już nie ma co napisać...

zamiast sie cieszyć to myślisz o przeszłości jak Ci jest dobrze samemu to nic nie zmieniaj;) pozdr

" zamiast sie cieszyć to myślisz o przeszłości" Cieszę się i to ogromnie. Podróżuję, spełniam się, poznaję fascynujących ludzi. Gdzie w tym przeszłość?

jak to gdzie w tym ci piszesz--masz żal ze one Cie nie chciały,hmmm tylko wiesz nikt Ci nie kazał byś szarym''myszem'' --mogłeś też chodzić na disco i zarywać panienki,a że one Cie nie widziały ,czy odrzucały---były na innym etapie rozwoju niż Ty Ty wybrałeś tą drogę :P mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi:O:) a więc miłego bogatego zycia życzę;)

"masz żal ze one Cie nie chciały" Sami teraz one są w walących się związkach, rozwiedzione, zostawione z dziećmi. Nie jestem nimi zainteresowany "nikt Ci nie kazał byś szarym''myszem'' --mogłeś też chodzić na disco i zarywać panienki" Nie lubię dyskotek. Muza do dupy i tak samo ludzie. Kilka razy byłem ale to już było za namową. Męczyłem się. I owszem zarywałem. Głównie w twarz. "były na innym etapie rozwoju niż Ty" Wszędzie to gimgówno. Moi znajomi też na to narzekają

tak wszędzie gim gówno,ludzi pierdolących że wyglad nie jest ważny,gonitwa za kasą ,obłuda zdrada itd wiem zyjemy na tym/.w tym samym świecie. No właśnie ja nikogo nie obwiniam ze wyszłam za mąż za idiotę,nikt mi nie kazał,sama muszę sobie z tym poradzić;)

Biznesmena to mi szkoda jest, bo to w gruncie rzeczy jest bardzo nieszczęśliwy człowiek.... A po czym wnoszę? A no po tym że uparcie próbuje wszystkim udowodnić że jest wręcz odwrotnie :) Pytanie kogo próbuje oszukać - nas czy siebie? :)

Post Anki zabrzmiał jak oferta. Hej, ja byłem w porządku w stosunku do was ale wam zachciało się zgrywać królewny. Kto sieje wiatr ten zbiera burzę.

mi mała nie bede dyskutowac na ten temat z Tobą,bo nie masz o tym pojęcia:) Dla Ciebie mogę napisac ze On był super a ja idiotką :)🌼

Cartoon Network TV Jakbym był przystojny to nie miał bym problemów z kobietami w młodości. Teraz to tylko treningi, dobrze się ubrać i zadbać o siebie

nie widziałam postu żadnej "Anki" , a jeśli miałeś na myśli mój post (mój nick dla przypomnienia: ania1311) to jeśli w nim widzisz jakąś propozycję dla siebie to cóż... mówiłam wczesniej że potrzebna Ci fachowa pomoc mając na mysli psychologa, a teraz.. wydaje mi się że tylko psychiatra może Ci pomóc bo na psychologa już za późno :)

Mi Mała po prostu nie chce z obcymi osobami rozmawiac na TE tematy,bo to nie ma najmniejszego sensu. Moje życie,moje decyzje mój kij :)

A to że tak bardzo Cię wkurwił mój post świadczy tylko o tym że mam rację :classic_cool: