Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jadna nieszcześliwa

wygląd wcale nie jest taki ważny

Polecane posty

Gość znajomy ktos
Kobiety jak zwykle maja racje.. szkoda ,ze ta tendencja utrzymuje sie tylko na kafe :classic_cool:🖐️

nikt sie nie doczepił tylko Ty myslę ze chodziło Ci o to bym przyznała sie także do winy:) zrozum są tematy które nie chce poruszać na forum ,więc się w nie nie zagłębiam,z osobami z którymi nie chce pisać --nie piszę to nie jest żadna złośliwosć --po prostu taka jestem miłego dnia

Gość Biznesmen z przeszłością
ania1311 - Strasznie mnie wkurwił. Aż piwo otworzyłem z nudów. a do psychologa sama się przejdź. Kontrolnie. Ja znam dwóch. Obaj świetni kumple. Jak dotąd nic do mnie nie mają

Gość Esio
ania1311 , mowisz ze dziewczyny po 30 wola mlodszych?:) to mile bo ja mam zupelnie inne doswiadczenia , mam 28 lat i wprost przepadam za starszymi , i do takich czesto zdarzalo mi sie startowac , 31, 32-33 :) , lubie to w jaki sposob sa pogodzone ze swiatem , sa przyjemniejsze w odbiorze ogolnie :) , no i chetniej je namowic na dziecko bo te mlodsze to czesto odkladaja na niewiadomo kiedy:) problem w tym ze rzadko bylem z jakakolwiek szansa ...nawet jak sie podobalem fizycznie i emocjonalnie to dziewczyny sie po prostu baly...baly sie ze jak beda starsze a ja calkiem mlody byczek to zaczne latac za mlodszymi , pojawia sie zmarszczki i juz mi sie przestana podobac...no i tego nie rozumiem bo nie po to staram sie zrobic wrazenie na starszych zeby fruwac za jakimis siksami pozatym seks z taka 30 paroletnia dziewczyna musi smakowac jak dobrze wysmazony stek:) , nie to co z mlodszymi ktore czesto maja chrupiaca skorke a pod spodem juz sa zimne i zylaste :D pozatym lepiej jest miec mlodszego faceta tak stawiajac sie na miejscu kobiet...facet zyje krocej:) pozdrawiam:)

Gość znajomy ktos
"pozatym seks z taka 30 paroletnia dziewczyna musi smakowac jak dobrze wysmazony stek" Ale porownanie :D🖐️

Gość Esio
porownanie dobre jak kazde inne ;) dziewczyna ktora zna doskonale swoje cialo wie tez czego chce od partnera by bylo dobrze i co wazne umie po to siegnac , czyli nie wstydzi sie porozmawiac na ten temat z partnerem :)

skłonność do narcyzmu:O Mi mała jestem bardzo skromną osobą- ponownie pozdrawiam

Esio---może do pieczonego steku nie pasują zimne parówki? nie zastanawiałes sie nigdy nad tym/?

Mi mała nie chce sie kłócić z Tobą,ale to co mi zarzucasz mogę zarzucić Tobie:)

Gość sis85
ajj kochana..wyglad jak to wyglad...mysle ze nie jest najwazniejszy ale w jakims stopniu pomaga np w zdobyciu pracy czy zalatwieniu powzniejszej sprawy,ale to tez ma swoje minusy typu-sceny zazdrosci,chlopak mysluize go zdradzasz,inne dziewczyny mysla ze jestes puszczalska, chlopcy mysla ze sie z nimi przespisz itp i wcale nie jest to takie fajne,uwierz mi...

mój były mąż też był idiotą jestem w pełni świadoma tego "wyznania" mi mała- czasem może po prostu przyjmij do wiadomości treść czyjejś wypowiedzi nie doszukując się 4 dna? powtórzę jeszcze raz tak zdecydowanie mój były mąż był idiotą

Gość malina889
A ja sądzę, ze POPROSTU MUSI TRAFIĆ "SWÓJ NA SWEGO" wiecie dlaczego kazda kobieta jest piękna? bo mezczyzni mają rozne gusta!!!!!! Poprostu trzeba byc szczesliwą bedąc z kimś.... ja nie mam zamiaru byc z kims cale zycie tylko dlatego ze jest wartosciowy za to WCALE nie pociaga mnie fizycznie., same przyznajcie, ze to troszkę chore. pozdrawiam Was :-)

Gość MHFOREHFOREIHOREG
ANIA: [zgłoś do usunięcia] ania1311 (ab13111@wp.pl) Dla mnie facet może byc brzydki.. biedny,.... byle jak ubrany... wystarczy żeby widział we mnie cały swój świat BARDZO WYMAGAJACA TO tY NIE JESTES :] Z CZEGO TO WYNIKA ?? :o

ale ja pisze o swoim mężu- nie samicy przecież nie napisałam , że owszem zgadza się mąz sami to idiota czego Mi nie rozumiesz? tak czy owak nie mam czasu na idiotyczne dyskusje z kimś kto mojego męża nie znał:) mojego małżeństwa nie przeżył a próbuje mnie w tej kwestii nauczać tak tylko stwierdziłam- mój były mąż był idiota- bo był

Gość PISZCIE CO TU SOBIE CHCECIE
"WYGLAD NIE JEST WAZNY" taaaaak jasne, a kiedy sie urodzilyscie ???????? jasne jest, ze piekna dziewczyna latwiej znajdzie sobie kogos. UCZUCIE ZACZYNA SIE OD ZAUROCZENIA - OD ZWROCENIA NA SIEBIE UWAGI WYGLĄDEM, PRZYCIAGA SIE WYGLADEM A ZATRZYMUJE CHARAKTEREM. poza tym taka kobieta, ma wieksze pole manewru, wiekszy wybór. wogole co tu pisać. nad czym ta dyskusja? taki topik mogl zalozyc tylko ktos z kompleksami i przecietnym wyglądem. KAZDY WIE JAK JEST I TYLE !!!!!!!!!

Mi mała no przecież o to mi chodziło to ja ponoszę odpowiedzialnosc za swoje czyny --czyli za wyjście za IDIOTĘ,nie mogę obwiniać facetów ze tak wybrałam uwierz mi mała ze idiota to bardzo delikatne słowo ---inaczej tez sie o nim wyrażam mogłas dokładnie przeczytać mój dialog z biznesmenem,a wiedziałabyś do czego piję

Mi nie bronię samicy po prostu nasi małżonkowie byli idiotami:D nie ma tu czego bronić

Mi Mała --Jarek wyzywa kobiety od kurew Tobie to nie przeszkadza,wiec nie rozumiem co jest w moim słowie ;;idiota nie tak?:)

mi mała myślę, że większość z nas jest na tym forum na tyle dorosła że NIE PRZYSTOI kogokolwiek pouczać jak ma o kimś się wyrażać - a jak nie:) idiotę obcego mogę nazwać idiotą a idiotę kiedyś bliskiego - nie ?? dziwne wyznajesz wartości MI lecę jak nic

Nie rozumiesz mnie,bo inaczej spostrzegamy facetów. Moim zdaniem nie nalezy sie płaszczyć przed facetem,jeśli pozwolimy facetowi wyrażać sie o innych kobietach kurwy..jaka mamy pewność ze tak nas kiedyś nie nazwie? nie napisałam faceci to idioci,tylko ''mój maż jest idiotą'własnie dlatego ze z Nim byłam widzisz róznicę?

heheh myślisz ze Twoje teksty Mi mała na mnie działają? mylisz sie buziaczki👄

daj buziaczki mężowi --chyba ze nie masz czasu bo odpisujesz na @ czy rozmawiasz na gg z jakimś facetem(wiem wiem to tylko niewinne flirty) zapamietaj jestem sama i mogę robic na forum i po za nim co mi sie tylko podoba heheh spoko możemy sie pożreć jak chcesz:P:D

spoko wybaczaj,tak Cie widzę i tyle na ten temat,zostaw mnie w spokoju a nie bede sie Ciebie czepiać:)

kochanie ja niczego nie przeżywam,nie zastanawiam sie jak mnie odbierasz ,a to jak ja Cie odbieram lepiej ze byś nie wiedziala:) nie znamy sie z realu,a to tylko literki przecież ;)