Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to kurwa moze byc

co to jest???? dzwoneczek przy koncu karnisza!! kamera ???

Polecane posty

Gość co to kurwa moze byc

pomozcie, wynajmuje pokoj w duzym miescie, wlasciciele mieszkaja na dole, lokatorzy na gorze, teraz ja jestem sama na wakacje... iiiii... wlasciciele maja kamerke przed domem jak wchodzi sie to widac kto wchodzi... kurcze ... jak byl u mnie chlopak (moj byly chlopak) powiedzial ze ten dzwoneczek to kamerka!!!!!!!!! potem zartowal ze to jest po to bym firanek nie ukradla .... po co taki dzwoneczek???? w innym pokoju nie ma czegos takiego , a karnisz taki sam... zadzwonilam do mamy i tak jakos o tym wspomnialam, a ona na to ze podsluchuja mnie i podgladaja, jesli maja kamerke przed domem, maja ekran w domu i gapia sie w niego.... mama mnie zaniepokoila .... zreszta jak wchodzilam do pokoju to myslalam sobie, czy nie ma tu jakiegos podsluchu czy kamery.... ludzi nie znam .. to skad wiedziec, ale czy ktos zetknal sie z takim dzwoneczkiem na koncu karnisza?????????? prosze o normalne wypowiedzi ,

wez ten dzwoneczek potraktuj czyms ciezkim. zanim rzucisz jakies oskarzenie to upewnij sie czy masz podstawy.

Gość sukienka w groszki
od takich ludzi z daleka. To zli ludzie. Wiem cos o tym- kamery w domu- zgroza w prywatnym domu, aby kogos podgladac niech ich szlag trafi na miejscu! I podsłuchy.. swinstwo na maksa.. a potem beczą czemu oni nie zasługuja na miłosc.. co sa zli...

Gość co to moze byc
he, ale ostra wypowiedz, no wlasnie pytam was,... a to jest bardzo wysoko, ja niziutka, a jak niby mam wejsc, na szafe????

Gość co to moze byc
chyba po to jest forum by zapytac ??? co nie??? wiec nie zycze sobei by ktos tak mowil ze to oskarzenie itp... poprostu zaniepokoilo mnei to, moze ktos ma w domu taki dzwoneczek na koncu karnisza???? ja tego nie zauwazylam, ale gdy odwiedzil mnie znajomy , byly chlopak, to od razu to zauwazyl.... i ta kamere przed domem tez, ja nawet nie wiedzialam gdzie to...

Gość sukienka w groszki i krawat
wypowiedz na miarę zachowania tych ludzi. czekam kiedy sie odczepią. Juz tyle lat....Nie chce jego-manipulanta ani jego znajomych itp. A to podglądactwo trwa juz 6 lat...naprawdę chamskie zachowanie

Gość zrob zdjecie tego
niby sobie tam cykasz fotki i pokaz tutaj ... moze ktos bedzie zorienotwany i ci pomoze

Gość co to moze byc
pomozcie, co to moze byc??? czy zetkneliscie sie z czyms takim??? czy ludzie u ktorych wynajmuje pokoj moga miec kamere lub podsluch w moim pokoju?????? czy to nie naruszenie mojej prywatnosci???? pytam, gdyz poruszyl mnei ten temat, ta kamera przed domem... dom normalny, nie zadna willa ....

Gość co to moze byc
mam zamiar zrobic.... ale ja w tym pokoju moge robic chyba co chce , chodzi o normalne rzeczy , robic fotki itp... przeciez zaczynam odczuwac ze jestem w klatce, place na miesiac tyle ile w moim domu rodzinnym wynosi wyplata mojej mamy !!! i ile mamy na miesiac za 3 pokojowe mieszkanie w domu rodzinnym! jedne z najnowszych blokow.... mam 28 lat i niestety nie jestem jakas tam podlatoka, cenie sobie i czyjac prywatnosc i intymnosc , obawiam sie co to moze byc.... a ten byly facet moj mowil ze to jest byl nie ukradla firan, ...ale w innym pokoju tego nie ma!!!

no oczywiscie ze to jest naruszenie twojej prywatnosci! jeszcze rozumiem kamerka przed domem ale w pokoju i to jeszcze twoim?! wez dokladnie zbadaj te sprawe.

Gość co to moze byc
sciany nie mozna zniszczyc ... roweru nie moge przywiesc, bo ze 2 lata temu malowane, podoba mi sie tu, ale zobacze ale to jutro juz, co to ... ale powoedzcie czy moga sobie zainstalowac jakies kamerki czy podsluchy w pokojach ktore wynajmuja ???? place im wiecej za malenki pokoik niz cale mieszkanie duze moje ....:/

zaraz sie wspinaj do tego karnisza i przywal w to czyms ciezkim. jak nie zidentyfikujesz co to jest dokladnie to przynajmniej uszkodzisz kamerke na tyle ze nie bedzie dawala obrazu ( pod warunkiem ze to rzeczywiscie kamerka)

Gość co to moze byc
dzieki , jutro tu zajrze, napisze co to dokladnie .. jak to obadam, ide spac , pewnie spac nie bede mogla przez to.... dobranioc Wam:****

Gość ja jeszcze raz powtasrzam
ZROB ZDJECIE TEGO CZEGOS BO z twojego opisu wylania m isie dzwon, nic konkretnego.

stan przed tym nago i zamachaj cyckami :D na pewno pan domu sie ucieszy :D hehehe. nie martw sie. spij dobrze.

Gość co to moze byc
do pytajnik- wlasnie ta wlascicielka powiedziala mi, ze jest kamerka przed domem (ale nie patrza) ..-kto wchodzi do domu to widza- czuje sie troche nieswojo, gdyz 2 razy zaprosilam tego chlopaka na herbate ... ehh dobrze ze on to zauwazyl..., a sufit strasznei wyskoi... ja jej nie zauwazylam nawet, ale ten moj chlopak byly ktory mnie odwiedzil odrazu to zauwazyl... bardzo duza taka, ehh wystarszylam sie ..., a co do ogladnicia co to, zobacze jutro... nie chce w nocy halasu robic .... napewno jutro dam znac... moze to glupie, ale z niczym takim sie nie spotkalam, tak spytalam sie mamy ( podczas rozmowy telefonicznej) to ona wpadla tez ze to kamerka, albo podsluch....

Gość co to moze byc
jaki dzwon???? dzwoneczek malutki ... jutro obacze dokladniej zrobie fotki teklefonem, jeszcze posprawdzam czy nie ma w pokoju jakiegos podsluchu, ale jak to wyglada...????, dobra ja lece spac , dobranoc i dzikei wam za wypowiedzi, dam znac :))))

Gość na codzien zbieram zlom
autorko, nagrania z seksu z twoim facetem juz sa na youtube, zajrzyj

"uwazam ze nie maja takiego prawa. co innego gdyby cie o tym powiadomili. " nie ma takiej możliwości " Za zamontowanie i posługiwanie się w sposób bezprawny urządzeniem wizualnym - do podglądania lokatorów - grozi mu kara do 2 lat więzienia. Policjanci sprawdzają, do jakich celów mogły zostać wykorzystane dokonane nagrania." z jakiegoartu o faceci wynajmujących mieszkania z kamerkami :P

Gość GERMANO.PL
hmmm wiesz kamerkę można dziś ukryć wszędzie w guziku, śrubce, maskotce, zapalniczce itd, wszędzie gdzie dusza zapragnie. możesz kupić sobie wykrywacz kamer i będziesz pewna albo po prostu potraktuj kapciem:P http://www.germano.pl PODSŁUCHY, KAMERY SZPIEGOWSKIE, WYKRYWACZE

Gość posluchajcie sobie STEREO LOVE
widzialm cie na youtubie dzisiaj wszyscy sie smieja ze nie zauwazylas kamery a wisiala ci nad tylkiem