Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladowy Anioł

Co zrobić by do tego doszło ?

Polecane posty

Gość Czekoladowy Anioł

Jakiś czas temu poznałam super chłopaka. Spotykaliśmy się, chodziliśmy na piwo itp. Zaczął mnie bardziej interesować, mimo że miałam faceta. Spotkaliśmy się, powiedziałam, mu że chciałabym odegrać się na moim za zdradę (chodziło mi o pocałunek). Nie powiedziałam tego specjalnie, tylko wyniknęło to z rozmowy. Na pożegnanie pocałował mnie w usta, był to zwyczajny cmok, a nie jakiś subtelny pocałunek. Rano napisał mi, że chciał dłużej, ale czas na to nie pozwolił. Później na jego urodzinach też mnie pocałował, ale w policzek, chociaż widziałam, że chciał w usta. Niebawem mamy się spotkać. Umówiliśmy się na piwo. Chciałabym aby w końcu doszło do pocałunku. Nie chodzi o to, że on mi się podoba czy coś. Po prostu mam na to ochotę od dłuższego czasu. Może ktoś podsunie mi jakiś pomysł, tak aby całkiem ‘przypadkowo’ wyniknęło to z ‘sytuacji’ na naszym spotkaniu. Nie chcę robić pierwsza kroku i po prostu go pocałować. To opada. Dodam, że nie jestem już z moim facetem.

Gość dkjhnfldshglfgth
ja chyna za bardzo nie rozumiem. Chcesz sie odegrac swojemu chlopakowi za zdrade mimo ze juz z nim nie jestes poprzez to ze pocalujesz innego tak? :O

Gość Czekoladowy Anioł
Nie. Pisałam, że chciałam jak jeszcze z nim byłam. Chciałam zrobić jemu to co on zrobił mnie. Wiem, że dla niektórych pocałunek z kimś innym może oznaczać zdradę, a dla niektórych nie. Każdy ma inny pogląd na świat. Z MOIM FACETEM JUŻ NIE JESTEM. Ale mam nieodpartą ochotę pocałować innego. Pociąga mnie i tyle.

Gość małżeństwo rosenbergów
hmmmmmmm... może najpierw ukończyć ze 4 klasy szkoły podstawowej, potem już powoli powinnaś załapać :classic_cool:

przysun sie do niego, spojrz mu w oczy i chlopak powinien zatrybic o co ci chodzi :) jak juz wczesniej mial zapedy to teraz tez powinno pojsc gladko.

Gość fghdfghdsfgjdjdg
obawiam sie ze jeszcze bedziesz musiala mu dac dupy :O

Gość Czekoladowy Anioł
małżeństwo rosenbergów Dla Twojej wiadomości, ukończyłam szkołę, zdałam maturę. To, że pytam o takie rzeczy nie oznacza, że jestem bez szkoły i wykształcenia. Przepraszam ale zbyt pochopnie osądzasz ludzi. Może po prostu nie mam doświadczenia w takich sprawach ? Może jestem osobą bardzo nieśmiałą. --pytajnik-- to dobry pomysł, ale ja wolałabym, żeby on sam na to wpadł, a ja nie musiałabym dawać mu zbyt wielkich oznak. nie chcę się zbłaźnić w razie gdyby on mnie odrzucił. nie chcę wyjść na idiotkę.

Gość Czekoladowy Anioł
fghdfghdsfgjdjdg zacznij obawiać się lepiej o swoją, od mojej się odczep.

to w jakim celu przytoczyłaś sytuację, która nie ma związku z tym, co chcesz teraz zrobić ? Nie wystarczyło napisać, że interesuje cię jakiś tam mężczyzna i zależy ci na bliższym kontakcie z nim ?

Gość czerwonowłosa księżniczka
Czekoladowy anioł -> napewno nie wyjdziesz na idiotkę ;) jeśli spędzacie ze soba czas, to znaczy ze tez go interesujesz ;) a moze on tez nie wie jak do tego podejsc bo uwaza ze to za wczesnie czy cos? ;) no nie wiem trzeba spytac jakiegoś mężczyzny ;)

Gość Czekoladowy Anioł
bardziejtransparentna po to aby powiedzieć, że taka sytuacja kiedyś miała miejsce. czerwonowłosa księżniczka wątpie, spotykamy się od 5 miesięcy. może nie jakoś super często, ale gdy tylko mamy czas.

Gość Czekoladowy Anioł
bardziejtransparentna Nie jesteś głupia, po prostu ja źle to ujęłam. Może i podoba mi się jako facet, ale jako jedyny. Jako jedyny wzbudza we mnie takie emocjo. Po prostu pociąga mnie fizycznie i psychicznie. Często o nim myślę, śni mi się. Ogólnie gdy jestem z kimś w związku jest ok, nie wstydzę się itp. Ale w takich sytuacjach jestem bezsilna

Gość Czekoladowy Anioł
Może podoba mi się jako facet, ale nie on jedyny ***

czekoladowy aniol więc jeśli spedzacie ze soba kazda wolna chwile nie znaczy przeciez ze jestes mu obojetna prawda? ;) mozesz przeciez wziac koc isc nad wode z nim i poprostu porozmawiac ;) czy lubi spedzac z Toba czas, czy to tylko spedzanie czasu czy oddawanie siebie... ;) no cóż nie wiem czy zrozumiesz co chce Ci przekazac ;) jak o zaczniecie o tym rozmawiac dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy ;) otworz sie przed nim, tak zeby on wiedzial ze tez moze Ci powiedziec to czego nie mowil wczesniej ;)

Gość Czekoladowy Anioł
czerwonowłosa księżniczka Rozumiem doskonale. Ale to nie jest facet lubiący takie rzeczy. Oboje jesteśmy. Nasi partnerzy zdradzili nas ze sobą. Chcieliśmy się odegrać, a raczej ja chciałam. Być może przesadziłam z tym, że spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę. Ale widujemy się dosyć często.

Czekoladowy anioł -> takie rzeczy tzn rozmowy? czy czego nie lubi? ale Ty chcesz być z nim czy nie? bo się już pogubiłam

Gość Czekoladowy Anioł
Ogólnie. Kocyk, rozmowy bla bla. Nie nie chcę z nim być, bo nie interesuje mnie on jako partner życiowy. Po prostu pociąga mnie. Śni mi się po nocach. Marzy mi się pocałunek z nim. Nie jestem w stanie tego wyjaśnić. I nie wiem jak do tego doprowadzić.

Gość albotez
szczegolnie worek foljowy oraz odswiezacz powietrza

Gość tojuz dobry
znak znaczy ze chce sie nie spotkac

czekoladowy anioł ;) to była taka przenosnia, ogolnie chodziło o to zeby porozmawiac i to przeciez nie ma znaczenia czy to bedzie na kocu w samochodzie czy w restauracji, zaprzeczasz sobie ;) piszesz ze oboje nie lubicie rozmow ? ;) wiec co robicie jak sie spotykacie? rozmawiacie. wiec jesli rozmawiacie o samochodach o tym co działo się w waszym zyciu kiedy sie nie widzieliscie to wyskocz z uśmiechem na twarzy ze śniło Ci się że on Cię całuje, i że Cie sie to śniło gdzies w nowym miejscu a tam sie sny podobno spelniaja ;) powinien sie domyslic ze cos w tym musi byc skoro mu o tym opowiedzialas ;) mozesz tez powymyslac cos inego ;)

Gość szalonymotorniczy
sny sie spelniaja

szalony motorniczy -> czy zawsze czy tylko jak śpi się w nowym miejscu? ;>

Gość szalonymotorniczy
a skad mnie takie rzeczy wiedziec;)

Nie będę nic doradzała, bo nie szanuję i nie lubię takich ludzi jak ty. Jednak widzę poważną sprzeczność - nie cechujesz sie jakąś specjalną moralnością a jednocześnie niby jesteś nieśmiała? Nieśmiała, czy po prostu zwyczajnie zakłamana ? ( na to pytanie nie musisz mi odpowiadać, zadaj sobie je sama, ja wyrobiłam już sobie zdanie. Szukasz dziury w całym. Co cię może obchodzić, jak cię widzi człowiek, na którym ci nie zależy ? Myślę, że powinnaś być sobą a nie udawać przed innymi lepszą niż jesteś. :)

Gość sikusikusiku
szukanie dziury w calym to oksymoron?

oksymoron to zestawienie wyrazów o przeciwstawnym znaczeniu, stosowane w przenośni ;P;))))

Gość zastanowie sie
ksienzniczko:P

?

Gość do aniolaaa
jak tam orientujesz sie w terenie?