Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratuuunku

Ratuuunku

Polecane posty

Gość Ratuuunku

Wiecie, kupiłam dziś ser gorgonzola i wszamałam go w całosci, bardzo mi smakował. Kupiłam 2 opakowania, a niedawno jak czytałam opis tego drugiego, to tam było napisane "Skórka sera niejadalna". Jak to kurwa niejadalna?! Ja zjadłam! Jak w opakowaniu z miękkim serem pleśniowym może być fragment niejadalny?!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratuuunku
No właśnie, kurwa...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratuuunku
Raczej nic mi nie jest...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratuuunku
Wyczytałam gdzieś, że ten ser obtacza się w soli, może to chodzi właśnie o to..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Anq25
To oznacza, że jesteś wszystkożerna:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratuuunku
Ale pleśn była w środku sera, na zewnątrz nie było pleśni... przynajmniej nie takie ilości jak w środku.. Mam nadzieję, że nic mi nie będzie..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratuuunku
No to kurwa dlaczego ludzie takie coś pakują i sprzedają?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratuuunku
marki bassi, gorgonzola dop elit premium line

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość elippe
znalazlam stronke po ang, gdzie pisza ze sie ludzie pozatruwali tym serem :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratuuunku
elippe, no nie gadaj lepiej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ratuuunku
Odbija mi się ... drożdzami... :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Anq25
Łyknij Domestos...zabija wszelkie grzyby i inne zarazki:D A tak poważnie to poczekaj do rana...może Ci nic nie być, może być sraczka...żeby doszło do poważnego zatrucia musiałabyś być nadwrażliwa na penicyliny, których najczęściej się używa do serów.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×