Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza_Psycholożka

CIĄŻA - możliwość skrócenia

Polecane posty

Wiemy wszystkie jak wiele niedogodności wiąże się z ciążą. I wszystko to, trwa aż 9 miesięcy. Na szczęście ostatnio pojawiły się farmakologiczne metody przyspieszenia rozwoju dziecka i skrócenia ciąży. W najlepszych przypadkach w takich sytuacjach ciąża trwa o połowę krócej, a dziecko rodzi się w pełni rozwinięte bez najmniejszych późniejszych problemów. Co sądzicie o takich metodach ?

Gość fanka Izy
:D

teraz jestem już w 100% pewna, ze Iza_psycholożka to kolejny durny projekt.... wczoraj próbowała uczyć chodzić 3 miesięczne niemowlęta :D

Gość fanka Izy
ja myślę, że to super sprawa! 9 miesięcy chodzić w ciązy, przecież to koszmar. Jak już w końcu mąż mnie zapłodni tymi swoimi odwirowanymi plemnikami Y (oczywiście chcemy począć syna), to z pewnością skorzystam z tego sposobu, aby ciążę skrócić

Gość jasne hheheeh
Iza ja jestem na tak!;-) moglabys jakis artykuł na ten temat przytoczyć:-D ciekawa jestem bardzo tego.

no iza-powoli sie wyczerpujesz.juz wszyscy zaczynaja oczy otwierac.a szkoda...bo to niesamowite bylo;)

Gość saleminka8
jeśli ktoś sądzi,ze 9 miesięcy chodzenia w ciąży to koszmar to myśl pojawia się jedna-PO CO ZACHODZIŁYŚCIE W CIĄŻE JAK TO TAKI DRAMAT DLA WAS ?? napewno wiele przyzna mi racje. Chociaż ja z innej strony jestem za takim czymś,tylko z powodu strachu przed przedwczesnym porodem,jestem dopiero w 25w4d.

Gość saleminka8
w życiu nigdy nie będzie tak łatwo :P co to za życie ? :) jak nawet ciąża by trwała 20tygodni to jest najfajniejsze,no oprócz wymiotów :P chociaż ja ich nie miałam :) ale te kopniaczki malucha,budowanie więzi z maluchem...ja bym za nic nie chciała krótszej ciaży :) :) kto jest za mną

Gość fanka Izy
a ciekawe jak sie buduje wiez z maluchem w brzuchu? chyba lepiej, zeby jak najszybciej urodziec, wtedy mozna dopiero zaczac zabawe: nauka czytania, pisania, chodzenia... i to wszystko, gdy "normalne kobiety' jeszcze w ciazy chodza :D