Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna23xxxxxxx

okres i zaczerwienienie????????szok

Polecane posty

Gość Anna23xxxxxxx

hej, dziewczyny mam maly problem, od pewnego czasu od kiedy zaczelam wspolzycie najpardopodobniej po preezerwatywach robi mi sie jakis stan zapalany - bo strasznie swedzi, piecze i jest zaczerwienione. uzywalam masc clotrimazolum i przeszlo. teraz dostalam miesiaczke i jak nigdy lecialo jak byl kran odkrecic ale wargi i calosc jest strasznie zaczerwieniona. czy to normalne podczas miesiaczki? czy lepiej isc do lekarza, bo raczej ciaze wykluczam, aczkolwiek czytalam ze walanie podczas sie to wszystko zmienia. prosze o jakas rade. dziekuje

Moze warto sprawdzić czy partner jest "czysty"..... może ma jakieś bakterie w wyniku kontaktów sexualnych o których nie wie a które kobietę zarażają..

Gość gggggggggggggg
ja tak mialam po prezerwatywach, strasznie mnie piekło i to miejsce było spuchnięte i zaczerwienione, przezucilam się na tab i wszystko wrocilo do normy,

Gość Anna23xxxxxxx
Apsika uzywamy zabezpieczenia :) podejrzewam ze to od prezewatyw. ginekolog telefonicznie juz mnie poinformowal jakie kupic leki bo to poprostu stan zapalny. dzieki za pomoc dziewczyny/ pozdrawiam