Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boshhi

Tragedia??

Polecane posty

Jakiś czas temu pisała tu kobieta, która pisała co, by zrobiła, gdyby miała się zabić. Była tam mowa o uprawianiu seksu na tropikalnej wyspie i tak dalej. Tak, jakby w ogóle nie bała się śmierci. Ja ostatnio sporo czytałam o zbliżającym się roku 1012. Nie chcę umierać. W owych artykułach było napisane, że 12.12.2012 słońce się "przebiegunuje" [czy jakoś tak] i będzie koniec świata. Nie chcę pisać co dokładnie tam przeczytałam, bo nie chcę nic przekręcić. Oglądałam też program "Nie do Wiary. Strefa 11" o Końcu Świata i też nieźle mnie przestraszył. A Wy wierzycie, że za niecałe trzy lata wszytko "pierdut"? Ja już sama nie wiem co o tym myśleć. Boję się trochę..

Gość bez przesady co ma byc to
bedzie, moze niedzociagniasz do 2012? zycie jest kruche bardziej niz sie wydaje, wiem cos o tym :( ciesz sie zyciem, i nie mysl co bedzie

Gość Mona 24
Nie boję się końca świata. Są inne rzeczy, które o wiele bardziej mnie przerażają. Rak, śmierć kogoś z moich bliskich :(

Gość nie trzeba panikowac
a zycie jest kruche, to prawda :(

Dzięki. Troszkę mi lżej. Bo od czasu, gdy to przeczytałam/obejrzałam poczułam jak, by ktoś wydał na mnie wyrok. A może sobie tylko wmawiam..

Gość teoria spiskowa
czuje to! czuuujeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! kurwa zginiemy umrzemy!!! wszyscy!!!!!! tak mnie lupie w krzyzu ze az hej i kosci mnie lomiom sczezniemy marnie do tego wczoraj dyszcz podol a dzisiaj swieci slonce to niewiarygodne nigdy tak nie bylo!!! umrzemy!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa ifdsj fbfu bfb

Gość sruuuuuuuuuuuu
Końca świata nie będzie, nie ma funduszy w budżecie na takie fanaberie :classic_cool:

Gość sdadnsfmfx
tak to jest, nie wiesz czy dzisiejszy dzien nie jeST twOim ostatniam, a martwisz sIE o rok 2012? bliska mi osoba miala 17 lat jak zginela w wypadu spowodowanym przez glupia osiemnastolatke, teskni bardzo, zyc sie czasem nie chce.... i co mam sie bac, ze umre w 2012, jak nie wIem czy dotre dzis z powrotem do domu :(

dla kazdego koniecv swiata jest w momencie jego smierci lek przed smiercia jest dla naiwniakow i ludzi niedojrzalkych, wiekszosc ludzi juz nie zyje wiec ty tez umrzesz jest to naturalne dla czlowieka, proces gnicia zaczyna sie w momencie narodzin, a skad wiesz ze dozyjesz do jutra? nie boisz sie? ja wiem ze moge nie dożyc i mnie to nie przeraża

Gość abdfndtkyym
racja, racja psychodemolka