Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonora997

Błagam, doradźcie!!

Polecane posty

Gość Eleonora997

Jestem z chłopakiem 7 miesięcy, wiem, że zrobi dla mnie wszystko, ale ja jestem jakaś głupia, bo chyba nie potrafię tego docenić. On za bardzo wybiega w przyszłośc i to mnie jakoś odtrąca od niego.:( On już myśli o ślubie, dzieciach, wspólnym mieszkaniu etc. A ja tego nie chcę! Jak mu mówię, że na razie może poczekajmy, to on od razu, że go nie kocham etc. :( Jesteśmy młodzi (21 lat) a on z takimi planami.:( . Poza tym , wyjeżdża za granicę do roboty, siedzi już tam sporo, co 3 miesiące zjeżdża na 2 tyg. :( katastrofa;/ . Nie cxhce czegos takiego. Czegos mi w nim brakuje, bo jak widze innych lebków, to jakoś inaczej na nich patrzę i doszukuję się tego co mają a on nie ma. :( czesto chodzą mi myśli, że chciałabym go zmienić, ale nie wiem jak to zrobić, ot tak sie nie da :(

ja wiem jak ja wiem, poszukaj sobie nowego "przyjaciela" zacznij wierzyć że "przyjaźń damsko męska jest możliwa" za gdy będziesz pewna że nowy Cię przyjmnie to zostawiasz obecnego:P tak załatwiła mnie moja ex - 100 % skuteczności, kurwa gdzie móje 9 mm rozjebałbym takie babsztyle;/

nie przejmuj sie :D za chwile mu sie odmieni i zamiast dziecka bedzie chciał imprezy i piwko z kolegami :) wielu młodych rzuca słowa na wiatr, bo myslą ze to jest cool, ze bardziej przekonaja do siebie partnerke. Obiecuja, zeby ona jadła im z reki a jak przyjdzie co do czego to uciekaja z krzykiem :) olej to, niech mowi co chce. Zabezpieczaj sie zeby dziecka nie było i zyj jak dawniej. W koncu on sam zrozumie ze to co mowi jest dłupie.

Gość Eleonora997
mój znajomy się tak zachowuje, ale ja nie chce. to jest nie fair.