Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waleria_88

Cios w jego serce !! ... !! ... !! ...!!

Polecane posty

Gość Waleria_88

Musze z nim zerwac . Jest wspanialym facetem , ale duszcze sie bedac w zwiazku . Tak w glebi . Tak czuje . Powiedzialam Mu to . Nalega zebysmy sprobowali jeszcze raz . Ze jestem wszystkim co mam - powtarza mi . beze mnie nie chce zyc - tez uslyszalam raz . I co robic ? Odejsc ? Zostac ? Jak odejde,zranie go bardzo . Zaliczy mnie to dosc sporego grona dziewczyn , ktore go zranily :( Zostane ... ? No wlasnie jak zostane , bede czula sie przytloczona i tak jakos dziwnie . Nie widzialam go dzien . - Tesknie bardzo . Za jego dlonmi , za pocalunkami . Ale byc z nim nie moge . Niestety . Nie umiem . Nie dojrzalam moze do tego . Musze sie wyszalec jeszcze moze . Chce moc poznawac innych facetow . Ale caly czas bede pamietac o tym jak go zranilam ... zranilam osobe , dla ktorej bylam calym swiatem ... I wiecie co ? Los sie kiedys odwroci i mnie spotka to samo . Ja to wiem . Ja to czuje ... eh :(

Gość o matko boska
kropkę, wykrzyknik, znak zapytania, przecinek stawia się bezpośrednio po wyrazie. NIE ROBI SIĘ SPACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak tak, żebyś sie nie zdiwiła jak sie los odwróci, oj bardzo bym chciał abyś zasmakowala tego cheba o wdziecznej nazwie " zrobiął mi zserca Stalingrad moja Ukochana"

Gość kapusniaczek jjjjj
Zerwij i nie badz z nia z litosci czy cos