Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma_mia33

nowa znajomosc- dziwne wyznania,co myslec o facecie

Polecane posty

Gość mamma_mia33

Jakiś czas temu ok 3 mieś. poznałam chłopaka, droga internetowa. wymieniliśmy zdjęcia, codziennie rozmawialiśmy na gadu, aż w końcu niedawno spotkaliśmy się. Było bardzo miło. Po tym jak się wypowiadał, da się zauważyć ,że jest osobą na poziomie i inteligentną , w dodatku przystojny. ma 25lat, po studiach , teraz pracuje. Jednak kilka dni temu wyznal mi na gadu, że wywarłam na nim bardzo dobre wrażenie, rzadko spotyka się takie kobiety do tego jestem atrakcyjna. przy czym zapytał czy może mi zadać pewne pytanie. zgodziłam się, po czym zapytał o rozmiar mojego biustu... hm, przyznał ,że spoglądał ukradkiem, bo zrobił na nim wrażenie, ( nie był nawet wyeskponowany,byłam w dłuższej tunice i legginsach)napisał też ,że w pewnym momencie miał ochote mnie pocałować ... zdziwiło mnie to pytanie i wyznanie... przecież widzieliśmy się dopiero raz ; jeszcze takie osobiste pytania . Nie wiem co o nim myśleć, może jest bezpośredni, (wiem, że większość facetów zwraca na takie rzeczy uwagę, ale nie piszą ani też nie mówią o tym) ... trochę obawiam się, że może mu zależeć tylko na zabawieniu się mną . co o tym myślicie, proszę o poważne odpowiedzi a nie jak to bywa... :]

Gość daruj sobie tego faceta
widać facet leci na cycki. Jaki masz rozmiar? Pewnie /zakładając że będziecie się spotykać/ będzie wpatrywać się z kapiącą śliną na babki mające większy biust od twojego, na dziewczyny ładniejsze, wyższe, bardziej atrakcyjne od ciebie. Nie marnuj na takiego czasu. Tekst jaki ci puścił po pierwszym spotkaniu świadczy o nim-bedziesz tylko cierpiała przy takim....

Gość nie przesadzaj
widac, ze noramlny , zdrowy facet ;) Moglas na pytanie odpowiedziec i przejsc nad tym do porzadku dziennego . Kazdy facet , ktory by sie z Tobą spotkal parzylby po pewnym czasie na biuist i to norma. Punktem dla niego jest to, ze jest bezposredni :) I moim zdaniem nie swiadczy to o nim, ze chce Cie przeleciec . Glow a do góry, jest ok 🌻

moze nie ma doswiadczenia, nie wie jak rozmawiac z kobietami, co mowic. Moze chcial Ci w ten sposob dac jasno do zrozumienia, ze na radnce Mu sie podobalo. Albo jest malym zboczuszkiem :) ale jesli go lubisz, to na pewno tego teraz nie koncz. Mozesz Mu przy nastepnej okazji dac do zrozumienia, ze krepuja Cie takie bezposrednie pytania i zobaczysz jak dalej sie bedzie zachowywal. Ludziom sie zdarza plesc rozne bzdury :) Dla mnie zawsze jakis tam wyznacznikiem, zeby moc troszke lepiej poznac osobe jest czy ten ktos ma znajomych, takich od dluzszego czasu. Jesli tak, to mozesz sie im przyjrzec, jesli oni tez fajni, to jest duza szansa, ze ten kolega tez bedzie w porzadku. A przyjaznienie sie z tymi samymi ludzmi przed dlugi okres dobrze swiadczy tez o czlowieku - oczywiscie jesli mial szanse poznac jakichs wartosciowych ludzi

to się nazywa facet na poziomie :o szczerze - olałabym, ale mnie bardzo łatwo zrazić prostackim pytaniem, nawet jak by mi zależało, to po usłyszeniu takiego pytania po pierwszym spotkaniu, bym olała, bo to nie jest normalne zachowanie 🖐️

Gość mamma_mia33
hm ja rozumiem,ze to jest specyfika facetów. niejeden po spotkaniu z dziewczyną opowie przyjacielowi o tym jak było, a pewnie i o jej"walorach" . jednak hm może wolałabym by nie byl tak bezpośredni przynajmniej na początku , kiedy nawet dobrze się nie znamy. Nie znam jeszcze jego znajomych,, a takie pytania z jego strony rodza we mnie pytanie jaka osoba on jest.

ja podobnie jak kapielowa mysle, ze pytanie bylo bardzo prostackie i w ogole niena miejscu i do tego napisal, ze sobie spogladal ukradkiem. Moim zdaniem chce wyczuc, czy bedzie z taba szybka szansa na male bara bara. A nawet jak nie liczy na szybki sex, to i tak tym pytaniem starcil o wiele za duzo :O

Gość e tam moim zdaniem jest ok.
może ma chopla na punkcie piersi. Wiesz taki fetyszysta że tylko cycuszki:P A co do tego że chciał Cię pocałować to słodkie. Spoko pisaliście na gg spotkaliście się nie był natarczywy. Jak jest fajny to się nie wahaj. Uważam że te pytanie i wyznanie to nic złego. Przecież to Twój wybór czy mu odpowiedzieć na to czy nie.

Gość mamma_mia33
"dupcia marzenie"> w sumie ... tez przeszlo mi przez mysl, to o czym napisalas.

Gość źle mom zdaniem
Z doświadczenia wiem jedno - ktoś kto od razu zaprasza mnie do siebie, prawi komplementy po 1 spotkaniu, robi aluzje - TO znak że mu nie zależy. Fajny facet który naprawdę jest zauroczony będzie sie starał za wszelką cene nie wyjść na prostaka. Facet któremu kobieta się podoba wykazuje onieśmielenie i nie chce zepsuć dobrego wrażenia. Ale dodaj do tego jeszcze jego zachowanie na randce i będziesz wiedziała, ja np. łatwo potrafię ocenić po 1 spotkaniu.

Gość mamma_mia33
jesli chodzi o spotkanie- zaprosil mnie na drinka, po czym , wiedzial,ze mam sie spotkac z kolezanka, ale zadzwonila do mnie mowiac ,ze bedzie za godzine. on powiedzial wtedy, ze przeciez moze jeszcze ze mna posiedziec w tym czasie, zebym nie musiala czekac sama . dodal, ze oczywiscie jesli chce, bo niechcialby sie narzucac. byl calkowicie normalny i kulturalny, zadnych glupich tekstow itp. odprowadzil mnie pozniej , podziekowal za spotkanie , pocalowal w policzek. potem dostalam takze smsa od niego:)

Gość lalineczka
te pytania świadczą o tym, ze chce cie tylko przelecieć-zresztą to typowe teksty panów z "internetu"

mój też jak sie poznalismy byl taki bezposredni. dla mnie zdrowy odruch, po co w sobe tlumic?:D

Gość krann
Facet z klasa w zyciu by o to nie zapytal, takze trafilas na erotomana, ktory o klasie i kulturze nie ma pojecia:O

Gość krann
mamma mia, z choiny sie urwalas? Kazdy facet na 3 pierwszych spotkaniach udaje oczytanego, kulturalnego inteligenta z klasa, dlatego po takim czasie nie idzie sie z facetem do lozka. Srednio po miesiacu facetowi juz sie nie chce udawac i wychodzi prawdziwe szydlo z worka. Twoj nie odczekal nawrt miesiaca:D

Gość bluuuun
taka jest specyfika facetow, jesli laska sie im podoba, pociaga ich... nie mowicie, panowie,ze nie patrzycie na nia pod kontem seksualnym, nie zwracacie uwagi na jej walory?? bo nie uwierze... wydaje mi sie, ze ten na Ktorego trafilas... po prostu jest bezposredni i szczery, mowi to Tobie a nie przed Toba udaje niewiniatko a szczegolny na temat Twoich piersi itp opowiada kolegom

Gość krann
Bluun, rozumiem, ze nie mialabys oporow, aby zapytac sie faceta po pierwszym spotkaniu jak duzy jest jego penis, bo zerkalas ukradkiem na jego krok i zaintrygowalo cie to wybrzuszenie?:D

Gość kce cie puknonc f kakau
i zostafic

Gość Bombastic
Ja też pozanłem laskę przez net. Pisaliśmy długo, po czym się spoktaliśmy. Też chciałem ją pocałować... i tak też zrobiłem. Potem całowaliśmy się jeszcze kilka razy. Nie ma za dużego biustu, ale to świetna dziewczyna. Kobiety interesują męskie pupy. Moja wyranka nie oparła się, by mnie na pierwszym spotkaniu za pupę chwycić, by sprawdzić czy aby jest jędrna. Oboje jesteśmy ludźmi na poziomie, ani ona nie jest puszczalska, ani ja nie zaliczam co chwię lasek. Ot, taki mamy temperament.

Gość bluuuun
krann- o wielkosc pewnisa napewno bym nie zapytala;d bez przesady, to juz bardziej intymne pytanie. przeciez nie pytal o jej wagine. tylko o cos co da sie zauwazyc- czyli piersi, ktore sa uwydatnione i zwracaja uwage . jest to taka czesc ciala, ktora kobiety eksponuja, a faceci zwracaja na to uwage:]

Gość kolorowaa kredkaa
Daj spokój dziewczyno. To źle, że tak powiedział? Wolałabyś, żeby tylko pomyślał. Najwyraźniej jest szczery i bezpośredni. Ja bym chciała wiedzieć co facet o mnie myśli. I źle, że mu sie Twoje cycki spodobały. To chyba dobrze:)

Gość lalalalalalalalaaa
I to jest dobra rada dla autorki tego postu... przy następnej rozmowie na gg zapytaj się o rozmiar penisa ;) Jak jest inteligentny to rozpozna żart i być może zrobi mu się głupio za poprzednie pytanie... jak jest głupi napaleniec, to zacznie drążyć temat sprowadzając rozmowę do wirtualnego seksu... jak to zwykle bywa z panami z internetu 🖐️

Gość lachudra
ale co to za szczeróść w ogóle?? szczery byłby gdyby powiedział - jesteś atrakcyjną kobieta i masz bardzo ładne piersi, a to pytanie było zwycajnie nie na miejscu. Co za różnica c, d czy f? zobaczył, sposobały mu sie, więc jakie znaczenie ma w tym konkretnym przypadku rozmiar? miałby gdyby chcial Ci kupić preznet :D no ale nie na druga randkę z takimi prezentami ;)

Gość lalalalalalalalaaa
Koledzy w pracy się wypytywali, jaki rozmiar to wolał się upewnić i zapytać :classic_cool:

przyznam sie ja polecialem na tipsy... kolega mnie na nia namowil :) tak w sumie mi sie nie podobala, ale namawial mnie, mowi zobacz, dziewczyna dba o siebie teraz wiem ze paznokcie i dbanie o siebie nie ma nic co do charakteru kobiety...

Nigdy żaden facet się o to mnie nie zapytał, więc nie piszcie, że to jest zdrowe zachowanie faceta :o jeden mi powiedział po kielichu, że mam czym oddychać, widziałam gościa pierwszy raz w życiu... oczywiście ostatni :o trzeba się umieć zachować, trochę kultury... słomie z butów mówimy nie ...

Ale sobie lubicie życie utrudniać... Po pierwsze wszystko zależy od charakteru znajomości, od tego jak i o czym rozmawialiście. Tylko Ty to wiesz i nie masz co pytać o opinię innych. Ja też kiedyś "palnąłem" głupie pytanie na początku znajomości, nie mając nic złego na myśli i co? Jesteśmy razem i świat się nie zawalił :) A facet może zwyczajnie chciałby mieć rozeznanie co oznacza rozmiar B, C, 28 czy jakikolwiek inny :D Skoro zadał Ci takie pytanie to może znaczyć że jest prostakiem, ale może też że nie krępuje się Ciebie o to spytać. I myślę, że trudniej byłoby mu powiedzieć, że chciał Cie pocałować. W ogóle to może chciał Ci powiedzieć tylko o tym pocałunku ale nie wiedział jak "zagaić":P

Hahaha, no sorry, ale nie powtarzam treści prywatnych rozmów :D W każdym razie uświadomiłem sobie niewłaściwość tego pytania po reakcji:P Na szczęście nie pogrążyłem się całkowicie :classic_cool:

Gość beeeeeeeeeeeeeeeen
lepsze pytanie o rozmiar biustu niz np. ilu facetow sexualnych miala wczesniej?? albo czy lubi milosc oralna?? hehe