Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majmon

trychologia - handsome men

Polecane posty

hej dziewczyny od lat mam problemy z wypadaniem wlosow probowalam juz chyba wszystkiego najwiecej wypada mi na czubku glowy i po bokach, do tego wlosy musze myc codziennie bo strasznie sie tluszcza u nasady kazdy dermatolog u ktorego bylam nawet nie zerknal na wlosy tylko od razu przepisywal jakies mascidla zastanawiam sie wiec czy nie zdecydowac sie na ta trychologie? jestem juz tak zdesperowana ze mysle nawet o tej "peruce" z handsome men :( czy ktoras z was poddala sie trychologii? widac jakies efekty i jakie sa tego koszty? mialyscie do czynienia z handsome men w bielsku? dzieki i pozdrawiam

Gość upuipppp
uppppppppppppp

Gość karala
Hejka, Mam od trzech lat włosy z handsome men i jestem super szczęśliwa. Byłam ostatnio też na tym badaniu trychologicznym i zostały mi przepisane specjalne preparaty. Co prawda stosuję dopiero dwa tygodnie, ale pierwsze efekty już widzę. Włosy trochę przestały lecieć. Generalnie jest lepiej, ale z tego co mi powiedziano trzeba poczekać jakieś dwa miechy na dobre efekty. Konsultację trycho masz za darmo więc się choćby z ciekawości przejdź. K.

Gość Ajaks
Ja polecam trychologie w hair lab, aby pobudzić moje naturalne wlosy do odbudowy. Mam system contact skin od nich,przed zabiegiem wykonywana była trychologia. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, a ja mam w końcu gęste włosy. Polecam :)