Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywna po slubie

dlaczego tak malo dziewczyn ma dobry gust jesli chodzi o suknie slubne?

Polecane posty

Gość obiektywna po slubie

widze ze kroluja bezy , niektore sa wrecz paskudne a na forum bardzo wiele osob sie zachwyca jakie to piekne.,,,chyba panuje moda na im wiecej tym lepiej..malo ktora tutaj ma dobry gust jesli chodzi o suknie ,..wies tanczy i spiewa kroluje! przerazajace

Gość windykatorrrka
no to zalezy od gustu. Mi sie podobaja skromne, proste sukienki, bez falban koronek itp. bezy wydaja mi sie wiejskie ale gdy kiedys pokazalam tu swoja suknie slubna, ktora kupilam uslyszalam wiele komentarzy, ze jest okropna, zbyt prosta itp. :)

Gość do postu wyzej
apokaz mi ta sukienke? jesli mozesz bo ja tez lubie takie:)

Gość leokadial
No właśnie - o gustach sienie dyskutuje Bezy -złe bo bezy Skromne - złe bo jak koszule i komunijne Drogi i koronkowe rybki - złe bo wyglądają jak z firanki Z satyny złe - bo 'ciężko' wyglądają Z tafty - złe ,bo jak foliowe A weźcie się w czoło puknijcie. to nie suknia ma być ładna, to PANNA MŁODA MA ŁADNIE WYGLĄDAć W SUKNI!!! SUKNIE TRZEBA DOBRAĆ DO KOBIETY!!!

Gość windykatorrrka
juz ja szukam :) dostalam wiele przykrych komentarzy, ze jest zbyt prosta jak na slub, ze wyglada jak zwykla sukienka :) a ja wlasnie szukalam cos jak najbardziej skromnego :P oto suknia: http://www.lilea.com/gallery/les_jolies zdjecie nr. 15

Gość windykatorrrka
a musze powiedziec ze na ku mialam jeszcze prostsze ;)

Gość leokadial
MYŚLIMY ŻE SUKNIĘ TRZEBA PRZYMIERZYĆ I DOPIERO WYBRAĆ FASON. Ja chorowałam za Zoe od MaggieS, ale wyglądałam w niej tak biednie, że obcy ludzie i odradzali. Za to pięknie wyglądałam w bezach i falbaniastych - takiech na które bym w życiu nie spojrzała. Dobrze, że mama się uparła ,zebym pomierzyła rózne fasony, bo dzięki temu wybrałam piękną suknię w której pięknie wyglądam.

Gość aaaniołekkk
windykatorrrka - nie w moim guście, ale just o niebo ladniejsza od tych bez i bezików

wszytsie cudowne ale najlepsza chyba 1

Gość windykatorrrka
aniolek a Twoj gust to jaka??? :)

Gość te powyższe suknie
sa piękne, ale tylko dla osoby o wąskich bioderkach, bo je podkreślają. Mnie ujęła ta druga:-)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa
leokadia moze za niska jestes do tej sukni takie fasony pasuja wysokim i zgrabnym dziewczynom

Gość aaaniołekkk
windykatorrrka - krój sukni bardzo mi się podoba, ale ja osobiście wybrałabym inny materiał, taki jak są sukienki 2 i 3 te z moich linków, no ale każda z na jest inna i jak Tobie się podoba to nie przejmuj się innymi :)

Bez sensu są takie dyskusje. Autorko- skoro nie podobaja ci sie bezy, trudno. Każdy ma swój gust,a jeśli komuś podobaja się wyzej wymienione suknie, to jest jego decyzja, co nie znaczy, ze ma zły gust. Dla kogoś Twój rzekomo dobry gust mógłby odbiegać znacząco od faktycznego "dobrego gustu" Każdy am swój styl i chwała im za to, bo gdyby każdy chodził w tym samym ... :o

Gość windykatorrrka
ale ja wlasnie mam inny material bo sukienka byla szyta dla mnie :) nie mam tafty tak jak na zdjeciu a inny material, nie weim jak sie nazywa ale nie taki lejacy, a matowy i bardziej sztywny :)

Gość windykatorrrka
sisiliii moim zdaniem piekna :) tylko moglby byc prostszy dol :) ale i tak piekna

Gość aaaniołekkk
mi też się najbardziej podoba ta 2, ta pierwsza ma fajny tył, ale materiał mnie trochę zniechęca, a ja mam rozmiar 36, czasem 38 , i 174 cm wzrostu, biust 75B, taże myślę, że będzie ok :) mojej mamie i siostrze się nie podoba, ale to nic :) w końcu to mój dzień

Gość zalosne sa bezy
bezy podobaja sie dziewczynom ze wsi, im wieksza i ozdobniejsza suknia tym lepsza wg nich i nie ma to nic wspolnego z dobrym gustem niestety:O

Gość sisilyyyyyyyy
dziekuje:)

Gość aaaniołekkk
isillli - cudna, windykatorka - skoro ma inny materiał, lejący to suuuuuuper, nie przejmuj się opiniami innych - pięko tkwi w prostocie :)

"bezy podobaja sie dziewczynom ze wsi, im wieksza i ozdobniejsza suknia tym lepsza wg nich i nie ma to nic wspolnego z dobrym gustem niestety" hihi a aja tyle razy widziałam te "miastowe" jak pomykały do ślubu w bezie z wielkim przepychem :D :D :D

Gość aaaniołekkk
zalosne sa bezy - moja drga, ja też pochodze ze wsi, od paru ladnych lat mieszkam w ok 400 tys. miescie, na wies do rodicow zawsze bardzo chetnie wracam, ale bezy NIGDY, przenigdy mi się nie podobały i nie można generalizować, ze jak ktos jest ze wsi to nie ma gustu. Ja osobiscie znam duzo "wielkomiejskich dziewczyn", które preferują bezy pozdrawiam

Gość fdsgdsgsf
te z maggie sottero - cudowne, takie zwiewne, lux!

Gość zalosne sa bezy
pewnie pochodza ze wsi:P ( zart) i slub w miescie hihi

Gość windykatorrrka
aniolek ale wlasnie napisalam wyzej, ze moja nie jest z lejacego tylko takiego sztywnego jak na zdjeciu, ale znow nie tak swiecacego tylko matowego :D

że tak sparafrazuję - z gustem jak z dupą - każdy ma własną :) to że Tobie się "bezy" nie podobają o niczym nei świadczy. mi się nie podobają "koszule nocne". więc kazda kategoria ma po minusie i jest remis :) a serio - są figury do "bez" i są figury do "koszul nocnych". kazdemu ładnie w czym innym, nie Tobie odgórnie o wszystkim wyrokowac.