Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lordwodzu

przyciągam głupich ludzi

Polecane posty

Gość lordwodzu

Mam problemos . Jestem otwartą osobą na wózku i bardzo często przyciągam ludzi , którzy robią mnie w bambucho . Jestem miły i lubię pomagać i często ludzie zwracają do mnie o rady itd . Później kiedy już nie mają problemów lub jeśli ich o coś poprosisz to olewają mnie albo obrabiają dupe. Też są takie osoby które niby w stosunku do mnie są oki a okazuję że za plecami obgadują mnie .To samo mam z kobietami , bardzo często proszą mnie o pomoc w sprawach sercowych itd ale wszystkie mnie olewają póxniej albo uważają mnie tylko za przyjaciela . Bardzo często jęsli mi kobieta się podoba to staram się , jestem miły , postawię coś zawsze ale później mnie olewają albo wychodzą z hasłem chce żebyś był moim przyjacielem a nawet miałem takcje np że umówiłem z kobietą do teatru i przechodzimy koło jej znajomych a ona : czy możemy do nich podejść ? oki podeszliśmy , ona usiadła na krześle itd . Mineła 1 godzina i czekam aż powie im papa i pójdziemy w końcu do teatru. Mineły 2 h i w końcu nie wytrzymałem i mówie że idziemy już . A ona : sorki ale jestem zmeczona po uczelni może innym razem . W ogóle nie powiedział przepraszam itd . Bardzo często mam podobne sytuacje . Kumpel stwierdził że takie właśnie osoby przyciągam . Jak to zmienić ?

Gość m...............
mysle, ze Twoj kolega nie miał racji... Przeciez nie moze tak byc, ze ktos przyciaga takie osoby a ktos inny inne...

"bardzo często proszą mnie o pomoc w sprawach sercowych itd ale wszystkie mnie olewają później albo uważają mnie tylko za przyjaciela" No tak, proszenie o pomoc w związku z innym facetem to ewidentny objaw flirtowania z Tobą :D:D:D :O

Gość mam pyyytanieee
jestes na wozku inwalidzkim? tak zrozumialam

Gość lordwodzu
tak

Gość pprygawp.pl
"ewidentny objaw flirtowania z Tobą " ta jasne ... laska miała problem z facetem i jak jej próbowałem do radzić itd to później oberwałem z hasłem : nie mów takich rzeczy bo to co mówisz to jest dla mnie oczywiste i teraz ciągle obrywam do niej a chciałem oki .

Gość m...............
olej ją i wszystkie do niej podobne... Nie byłyby Ciebie warte

Gość lordwodzu
"ewidentny objaw flirtowania z Tobą " ta jasne najpierw mówi że mam problem z facetem a jak jej próbowałem doradzić to dostałem hasło : to co mówisz to jest dla mnie oczywiste , weź lepiej nie gadaj do mnie z takimi tekstami itd

Gość a ja napisze tak.....
oj obawiam sie ze MA znaczenie.. kobiety nie chca wiazac sie z inwalida!

Gość lordwodzu
No ale w jaki sposób pozbyć tej klątwy przyciągania takich osób ...wrrr

Gość wysledzilam Cie
Grabarz- nie martw sie! Fajny facet z Ciebie :) lej na nich cieplym... moczem :D Powodzenia!! 👄

Gość a ja napisze tak....
olej ich cieplnym moczem!

Gość wysledzilam Cie
a ja napisze tak....- jaka zgodnosc :D

Gość lordwodzu
ahahaha no to mnie zagiełaś a kim jestes:P? Olać tego nie mogę bo dalej będzie tak samo ...

Gość wysledzilam Cie
he he he :D nie znam Cie :) ale moge dac Ci jedna mala rade- usun albo zmien maila :D

Gość lordwodzu
ok :> A skod wiesz że grabarz :P?

Gość wysledzilam Cie
nk ;)