Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiem27

15 latka śpi z ojcem-normalne?

Polecane posty

widziałam już różne dziwne rzeczy, przeżyłam traumatyczne historie, ale coś takiego co Ty tu opisujesz to wydaje się tak nieracjonalne, że aż śmieszne! Zostaw go jak najszybciej, bo Ci życie przez palce ucieka. Im dłużej w tym tkwisz tym trudniej Ci będzie później. Uwierz mi, że wiem co mówię.

Gość to jest noramale takie sa
standardy unijne

Gość obrzydlistwo
nie spotkałam sie z czyms takim czasami małe dziecko chce przyjść do rodzica ale panna już kobieta rozwinięta ? trzeba zamówić pokój gdzie córka może spać sama a jak jest ciasne łóżko to co ? przytula sie do jej pupy ? ale zgroza :-O

samaniewiem27 ale wracając do temtu, kto z nim powinien spac na wakacjach?? Albo Wy razem a córka osobno, albo wszyscy osobno - on z córką w jednym łóżku to nie jest normalne.. i ja co do takich jego zakusów czy tez jej byłabym bardzo podejrzliwa... i sorry ale laska w wieku 15 lat tez już powinna wiedzieć że spanie z tatusiem w tym wieku jest conajmniej niestosowne :O kurde.. no laska w tym wieku to już ma jakąś tam sexualnośc i to naprawdę jest chore i to bardzo że oni razem w jednym łóżku... śpią :O

Gość krzysiek33........
samaniewiem27 zrobcie trojkącik bedzie rodzinnie :P ;)

Gość obrzydlistwo
jak on sie nie wstydzi , wstrętne dziadzisko spać z taką córką -panną która normalnie ma miesiączkę i jest kobietą a czy ta panna nie ma swojego rozumu ? powinna mieć samodzielne spanie a wy nieważne -razem albo osobno spanie w nocy to noc ----facet jak facet ma marzenia erotyczne, stoi mu czasem, a ona jak będzie miała 20 lat może będzie chciała pogłaskać siebie po piersiach -kobiety czasem lubią nie sądzę że tata z córką powinni sypiać ze sobą :-O

Gość papa na lepiku
No dziwne trochę , ale żeby od razu pedofil? Jedne 15 to już kobiety, a inne to jeszcze dzieci. Nie chodzi o to że śpi z nią, tylko , że nie śpi z Tobą.

Gość dgdg
to cos nie tak, postaw warunek, ze albo spicie razem albo nie jedziesz i BASTA

Gość Dariapow1990
Te co tu od razu chciałyby wpakować tego człowieka do więzienia radze się im dobrze zastanowić!! Trochę empatii kobiety! Mam 21 lat i przez 16 lat nie mieszkałam z ojcem, widywałam go kilka razy w roku i naturalnym jest u mnie, że gdy przyjeżdża to nie mam nic przeciwko gdy śpi ze mną, gdy siadam mu na kolana, łapie za rękę na mieście, gdy biegam przy nim po mieszkaniu w samych majtach i podkoszulku, itp! Bez żadnych podtekstów seksualnych!! Mojego ojca nie było w dzieciństwie i za każdym razem gdy mam szansę się z nim spotkać znowu staję się małą dziewczynką która cholernie pragnie uwagi swojego ojca! I bardzo dobrze, że sam nie widzi w tym problemu. Nie róbcie z mężczyzn potworów! Ten temat bardzo mnie poruszył, przeczytałam ostatnio o podobnym problemie na onecie i wręcz nie mogłam wyjść z poruszenia. Jak można tak źle oceniać i zachowanie córki i ojca. Pomyśleliście co te dziecko, oderwane od ojca/matki może czuć gdy nagle ktoś jeszcze bardziej chce ich ograniczyć? W życiu nie pomyślałabym że to może być złe w oczach innych dopóki nie przeczytałam tego artykułu.W dodatku jakis psycholog stwierdził że to źle wplywa na seksualność w dorosłym życiu kobiety. Jak? Pytam się?

Gość ŚmieszekPuchatek
Ahhhh niepotrzebnie wstawiałaś do tego neeta :/ Nie lepiej byłoby tobie porozmawiać z mężem w cztery oczy albo córką?