Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anorektyczka_koniec

CHCĘ PRZYTYĆ

Polecane posty

Gość anorektyczka_koniec

Chcę przytyć, bo mam niedowagę. Dodam, że choruję na anoreksję, ale grozi mi drugi pobyt w szpitalu i nie chcę!!! Nie mam jednak odpowiednich motywacji... Wszyscy mówią, że "wieszaki" nie są fajne itd., ale jakoś to do mnie nie może dotrzeć. Dzisiaj mam jakiś przełomowy dzień i pomyślałam, że znowu chciałabym mieć biust i ciało bez wystających kości. Od dzisiaj zaczęłam jeść mimo braku apetytu, a nawet mdłości... bo nie chcę do szpitala!!! :( Miał ktoś z Was też tak?:(

Gość ....NaTaLiNkAaaa....
kcohana kiedys tez chcialam przytyc .. bo w rodzinie mowiono"ale ty chuda przytyj jedz wiecej" wkurzalo.. ale facetom sie podobalam... ale w sumie sama dla siebie tez chcialam troszke nabrac cialka... nie bylam baaardzo chuda tylko szczupla... teraz jestem akurat.. waze 52kg na 160wz.. troszke z brzuszka chcialabym tylko schudnac i tak z 44kg na 52 kg zrobilam w pol roku :) wiec jedz jedz nawet jak ci sie nie chce!!! najlepiej wieczorkiem podjadaj :) Tłuste !!

Gość anorektyczka_koniec
Ja obecnie 41 kg przy 161, ale musiałabym chyba tak do 46... ciężko, ciężko, bo mam straszne mdłości. jeszcze kilka dni temu żyłam na kilkuset kcal.:(

Gość ....NaTaLiNkAaaa....
kochana wiem co to mdlosci... ale jedz po trochu a baaardzo czesto.. az sobie rozepchniesz brzuszek bo musisz powiekszyc bo masz skurczony... wiem co mowie:*

Gość anorektyczka_koniec
ok, dziękuję... miło jak ktoś we mnie wierzy tylko nie wiem czy samej mi się uda wyjść z choroby ostatnio też tak miałam- jadłam kilka dni w miarę normalnie, bo byłam nastraszona szpitalem... a później znowu... same jabłka itd. :( i znowu waaga w dół ehhh