Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_mama

Pomocy!

Polecane posty

Gość zrozpaczona_mama

Moja 17-letnia córka oznajmiła mi wczoraj, że spotyka się z 36-letnim mężczyzną. Zaczęłam krzyczeć, byłam w szoku. Tak się pokłóciłyśmy, że dzisiaj rano wyszła z domu z torbą. Nie wiem co robić, bo pewnie poszła do niego. Nie odbiera telefonu.

Gość zrozpaczona_mama
???

Gość lolek bolek
COZ MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC , ALBO ZGŁOSIC ZAGINIECIE NA POLICJI BO CORKA JEST NIELETNIA :p. Mozesz tez zgłosic ze on ja siłą przetrzymuje i narobic mu problemów :P z tym ze jak corka zakochana a ty mu zaczniesz takie rzeczy robic to cie znienawidzi :P

Gość pariiiiskaaa
zle zorbilas!! jak mialam 15 lat spotykalam sie z chlopakiem ktory mial 27 rodzicie tego nie akceptowali w takim sensie ze nie chcieli o nim sluchac nie pozwolili zeby przyszedl do nas do domu itp... ale nigdy nie zrobili mi awantury!!wiedzieli ze mam glowe na karku i ufali mi..i faktycznie spptykalam sie z nim nie cale pol roku i nic miedzy nami nie zaszlo...ale to byl taki glupi okres i musialam przez to przejsc...a przez Twoja reakcje corka zrobi Ci teraz na zlosc!

Gość lepiej z nią porozmawiaj
a nie od razu awantury. Miałam koleżankę w liceum, ona 16 on prawie 30. Niby wszystko fajnie, ale kiedyś się przyznała, że ją gwałci, tzn. wymusza seks nawet jak ona nie ma ochoty, nie wiem czemu z nim była, ale zostawiła go dopiero na studiach chyba. Drugą taką poznałam na studiach, na pierwszym roku. Była od 17 roku życia z kolesiem 12 lat starszym. Też ją wykorzystywał seksualnie, a ona też przy nim była. W końcu ją zostawił, bo znalazł sobie inną. Może ostrzeż swoją córkę, a nie na nią wrzeszczysz. Ją w tym związku może spotkać wiele nieprzyjemnych rzeczy, chcesz żeby nie miała gdzie przyjść i się wypłakać?

Gość ja mam kuzynke ktora jest
mlodsza od swojego meza o 16 lat, tyle ze ona zaczela sie z nim spotykac jak miala 18, ukrywali sie, nawet na studniowke poszla z kuzynem ale pozniej sobie wpadli i w wieku 20 lat wziela z nim slub, teraz ma 24 lata i nadal jest z nim, maja dwojke dzieci.

Gość zrozpaczona_mama
Zadzwoniła i jest wszystko ok. Umówiłyśmy się na rozmowę dzisiaj ok 19. Mam nadzieję, że poukładamy pewne sprawy... na spokojnie. Kocham ją i chcę dla niej jak najlepiej, wiadomo... Tylko mnie to zszokowało :P Przesadziła... za stary dla niej.