Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on pod znakiem zapytania

zmienność kobiety - z treścią

Polecane posty

Gość on pod znakiem zapytania
ty nie robisz literówek?? dżisus.

Gość nie idz po szkocka
zadzwon do niej zareczam ci ze 48h wystarczy na ochloniecie

Gość nie uwierzę w to
i Ty chyba autorze też że jeśli wszystko było tak pieknie jak mówisz to by Cię zostawiła , no way , problem jakiś był i domyślam się że nie mały skoro odeszła , mogła kogoś poznac , zakochac sie czy raczej zauroczyc i wtedy jej odejście to czyste świństwo - tak się nie załatwia sprawy , jeśli natomiast nie chodzi o innego faceta to już sam musisz dojśc do tego co w tym idealnym świecie było dla niej nie tak

Wczoraj wypiłem sam litr szkockiej i do teraz się zastanawiam dlaczego. " 1/ czesc fajna :) 2/ druga juz nie potrzebna ...bo nie do ogarnięcia :P

Literówka?! 😭 PRZEZ TO - PRZESTO Matko Boska😭 A co do tematu:classic_cool: Co robiła ona kiedy ty robiłeś wszystko ( w domu)?:classic_cool:

Gość lachudra
tez chcę faceta który sam zarabia i buduje dom, do tego sprzata gotuje, prasuje,robi zakupy, zabiera na zagraniczne wycieczki i wczasy 2 razy w roku :D do tego uwielbia mnie i pisze na damskim forum :D harując jak wół :D

Gość olej ją
ejjjjjj JA byłam pierwszaaa!😡 :D

Gość lachudra
a weź go sobie, ten jakis trefny chyba jest ;)

Gość olej ją
No to... Gdzie jesteś moje kochanie?:) Wysprzątałeś już w domeczku? Ostatnio Prada wypuściła takie ładne torebeczki... Wpadniemy w drodze na wakacje na shopping do Włoch? I dlaczego znowu pijesz?!😠

Gość lalineczka
ona o coś jest na ciebie zła, obrażona, z jakiegoś powodu nieszczęśliwa. Mówi, ze odchodzi a ty, ze ok-nie zatrzymujesz jej, nie pytasz czemu odchodzi. Nie wiem, czy jesteś taki idealny....

Gość lalineczka
I jeszcze czekasz, żeby to ona zadzwoniła...obudż się człowieku! Już powinieneś być u jej rodziców i prosić o rozmowę. A poza tym, trzeba było dac jej ten pierścionek a nie czekac w nieskończonośc na odpowiednią okazję.

Heh, już wiem co robią kobiety z facetami doskonałymi - zostawiają ich:P Chłopie, każda normalna baba MUSI mieć coś, o co może się przyczepić a Ty jej właśnie tego nie dałeś. Nie mówie o jakichś hardcorowych rzeczach, ale mogłeś sobie przynajmniej to gotowanie odpuscić:O Jak powiesz, że opuszczasz deskę w kiblu i opłukujesz umywalkę po myciu zębóww to sprawa jasna:P Może jeszcze bieliznę wrzucasz do pralki? :P No to się doigrałeś:O

Gość lachudra
takie my baby już jesteśmy :)

Gość magdamagdula
a może jesteś mało przystojny i kiepski w łóżku?

Gość lachudra
klęczymy po to, żebyście byli tacy, jakich was chcemy :)

To druga strona medalu :D Na szczęście czasem podnosicie się z klęczek, przez co wracamy do naszych podłych przyzwyczajeń, Wy się znowu czepiacie i równowaga w przyrodzie zostaje zachowana - zazwyczaj :classic_cool:

Gość lachudra
dokładnie :) i wtedy wszyscy sa szczęśliwi :)

Autor powinien wyciągnąć wnioski... oraz kajdanki z szuflady, pojechać po swoją panią, zawlec za kudły do samochodu, przywieźć do domu, przykuć do kaloryfera, zerwać z niej ubranie i... pójść na piwo :classic_cool: Byłaby wściekła i wypominała mu to do końca jego dni :classic_cool: A jeszcze jakby kilka razy przylał jej po tyłku na rozgrzewkę to byłaby w siódmym niebie mogąc mu kiedyś ciosać mu kołki na głowie, że jej wtedy nie przeleciał :classic_cool:

Autor powinien( nie lubie tego slowa )...... wyciągnac z szuflady ten pierscionek zareczynowy, kupic kwiaty i pojechac do niej porozmawiac :D

Gość lachudra
sie emocjonujecie

Gość A MOZE TY MIALES MALEGO PENISA
I NIE POTRAFILES JEJ DOGODZIC TO SIE WYPROWADZILA, DZIEWCZYNY TAK ROBIA.

MS -ale on jest facetem doskonalym i tylko popsul to tym, ze nie zapytal... a ty mu tu wyjeżdzasz z ostra jazda :D kobieta bylaby w szoku

Yeez - on popsuł ta swoja doskonałością a nie brakiem pytania :) I co to za ostra jazda bez pejcza, pręgów na tyłku i zerżnięcia na spółkę z kumplami z wojska?! :D

rzecz której faceci nie mogą zrozumiec to to, że kiedy ich kobieta mówi w takiej sytuacji 'nie zatrzymuj mnie', 'nie chce cię widziec' etc. to jest niemy krzyk, wołanie o ratunek. powinienes ja wtedy przytulic powiedziec jak Ci na niej zależy, stanąc tupnąc! jestes facetem! musisz walczyc. nie unos sie dumą. kobiety są dziwne. walcz jeśli ją kochasz. i to czym prędzej. czas mocno dystansuje. ona moze czuje ze ją kochasz, że Ci zalezy, ale moze tego nie nazywałes słowami wystarczająco dobitnie. jestes fajnym i dobrym facetem jak na moje oko, a co jest dla takiego typu charakterystyczne - kobiety gdy czuja ze maja z takim za dobrze nudza sie i taka prawda - szukają nie wiadomo czego - problemu czy szczęścia gdzie indziej. i to nie Twoje wina że taki jestes ani że tak wyglada cała sytuacja. sama przerabiałam coś podobnego. i niestety zdaje sobie z tego wszystkiego sprawę, a nie potrafię by ponad tym. o zgrozo!

Gość do mało stanowczy
najajniejszą to masz stopkę poglądy już nie bardzo fajne,no ale co kto lubi