Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca19

Jakie najbardziej lubicie fryzury u facetów?

Polecane posty

Gość Pytająca19

Ja chyba długie włosy, albo krótkie artystycznie postrzępione :)

Gość Mężczyzna z wiankiem
Ja już jestem łysy i mam po bokach tzw. wianek. Strzygę co u fryzjera co miesiąc nożyczkami. Uważam, że starannie przystrzyżony wianek wygląda lepiej niż ogolona głowa. Moim zdaniem strzyżenie głowy maszynką jest dla plebsu, chuliganów, niższych gryp społecznych, oraz dla młodych, zbuntowanych gówniarzy

Gość wianek blee

Uważam, że lepiej mieć schludny, estetycznie przystrzyżony wianek, niż ogoloną na zero głowę. Wianek pasuje do eleganckiego, poważnego mężczyzny. Golenie głowy to mi się kojarzy z chuliganami i robotnikami. Poza tym jako poważny menadżer, który ma kontakty z kontrahentami nie mógłbym sobie pozwolić na ogoloną na zero głowę

powazny menadzer.... :D ....ale masz uprzedzenia i to do tak zwylkej rzeczy jak włosy

Lubie krotkie postrzepione lub jak łysina to bardzo krotkie

Po prostu ogolona głowa wygląda jak u bandziora. Mam wrażenie, że łysi faceci, którzy golą się na zero, zwłaszcza żyletką wstydzą się łysienia. Kojarzą mi się z przewrażliwionymi na swoim punkcie metroseksualistami. Na dodatek wyglądają jak bandyci. Dodam, że jakiś czas temu kiedyś robiłem sobie zaczeskę, ale stwierdziłem, że to niewygodne i zabiera za dużo czasu

Gość ertert
tylko łysy albo bardzo krótko

Żaden z poważnych facetów wśród moich znajomych nie goli się na łyso. Na łyso się goli mój szwagier, który jest zwykłym murarzem, lubiącym dać komuś w łeb na imprezie

a ja mam wrazenie, ze facet z zaczeska wyglada smiesznie, bo chce ukryc to co i tak wszyscy widza. wole łysego niz zaczesanego. i nie mam skojarzen z bandziorami :D

wiankowy ty maszjakies straszne fobie nt. pozycji społecznej...abys sie czuł lepiej to musisz miec pozycje, czyli klania sie marniutkie poczucie własnej wartosci :D

Gość facet z zakolami

mój facet się goli na łyso i obalę Twoje teorie! Raz, że nie łysieje:O Dwa, że nie jest żadnym bandytą, aczkolwiek tak postrzegają łysych:O Trzy nie jest 'murarzem':O Cztery nie jest METROSEKSUALNY:O chyba gówno wiesz o metroseksualnych lalusiach a po piąte to przeczysz samemu sobie - jak bandzior może być metroseksualny?:O Ręce opadają, panie z zaczeską;)

Gość coco channel
ja lubie jak moj facet ma ladnie przyciete wloski...u gory nieco dluzsze a boki ladnie wygolone.. troszke na amerykanskie zolnierza... choc to nasz polski krajowy zolnierz :D

Gość ffffffffffffffffffffff
a moj ma z boku krotko, a od gory do tylu ma zestopniowanego lekkiego irokeza;] takiego leeeciutenkiego;] 0 golizny:D wszystko krotko,

przeciez i tak wiadomo że dla nastek najfajniejszy bedzie irokez ,,,a jak jest jeszcze blond to juz gwarantowany sik po nogach :p

Yeez pozycja społeczna jest ważna, zarobki również. Lubię korzystać z dóbr konsumpcji, a to za darmo nie jest, więc trzeba mieć pozycję i zarobki takie, by na to sobie pozwolić. Dla mnie ogolona głowa jest mało poważna i kiedy akurat ja w firmie przeprowadzam rekrutację to nigdy takiego nie zatrudniam. Mojej żonie mój wianek nigdy nie przeszkadzał, a na brak powodzenia nigdy nie narzekałem, mimo że łysieję już od lat

Gość coco musi umrzeć
moj ex punkowal i mial iroka... a potem krasta. fuj. lubie schludnych , ladnie przystrzyzonych facetow... lysi tez moga byc :)

Te modne na dyskotekach irokezy to kolejna i tandetna fryzura. Typowa dla spedalonych podrywaczy, metroseksualistów i gejów

Wiankowy w zyciu wazne jest poczucie wolnosci a nie poczucie musze spelniac czyjes wyobrazenie o pozycji społecznej i zaspokajac czyjes oczekiwania. jestes niewolnikiem swoich przekonan- wspolczuje. ale jak tobie z tym dobrze to twoja sprawa.

Gość lkjkl
u nas tylko artysci moga pozwolic sobie na jakoas artystyczna fryzurke, ewentualnie osoby pracujace w pr,reklamie, informatycy:) na zachodzie panuje troche wieksza swoboda, oczywiscie trzeba wygladac schludnie ale wlosy moga byc dluzsze

Gość hgsa
irokez jest juz dawno nie modny co do wolnosci i wlosow, niby tak, ale takie sa polskier realia

moj ex punkowal i mial iroka... irokez irokezowi nie równy ... ale te dzisiejsze w porównaniu np z tymi jakie widziałem na festiwalu W Jarocinie pod koniec lat 80 ... to jakieś marne pukle ... a na marginesie irokezy które ostatnimi czasy stały sie tak modne to istna kicha rodem z Parzęczewskiej remizy :D

Boże, no tak wszyscy, którzy mają inną fryzurę niż nasz 'wiankowy' to pedały, metroseksualiści itp. Weź se koleś strzel baranka:O Leczysz tu kompleksy, że łysiejesz czy co? Nie wiesz, że ludzi nie ocenia się po wyglądzie czy fryzurze, a po tym jaki jest "w środku". Widać dla ciebie najważniejsze jest 'opakowanie' masz kompleksy i starasz się za wszelką cenę wmówić innym, że jakieś zaczeski czy chuj wie co jest najlepsze i "niepedalskie" nie wiesz panie mądraliński, że o gustach się nie dyskutuje, więc nie wciskaj bajerki.

Yeez poczuciem wolności dzieci nie wykarmię. Poza tym dla mnie ważny jest rozwój zawodowy i jakieś osiągnięcia w życiu. Mój szwagier w budowlance źle nie zarabia, może niedługo założy swoją działalność gospodarczą i zajmie się wykończeniówką, ale co z tego jak co tydzień chodzi po melinach, bije tam ludzi, słucha jakiegoś disco polo i puszcza je głośno w samochodzie. A te modne irokezy to faktycznie jak z remizy

812 znasz łysego polityka, który się goli na łyso? Na palcach jednej ręki można ich policzyć. Reszta ma tzw. wianki, vide Jan Rokita. Na pewno chodzi do fryzjera na przystrzyganie nożyczkami i nie bawię się w żadne strzyżenie głowy maszynką. Samodzielne golenie głowy w domu to zabijanie sztuki i kunsztu fryzjerskiego, tak samo fryzury robione całe maszynką. Piękno i siła fryzjerstwa tkwi w magii nożyczek

812 znasz łysego polityka, który się goli na łyso? Na palcach jednej ręki można ich policzyć. Reszta ma tzw. wianki, vide Jan Rokita. Na pewno chodzi do fryzjera na przystrzyganie nożyczkami i nie bawię się w żadne strzyżenie głowy maszynką. Samodzielne golenie głowy w domu to zabijanie sztuki i kunsztu fryzjerskiego, tak samo fryzury robione całe maszynką. Piękno i siła fryzjerstwa tkwi w magii nożyczek Co Ty koleś pierdolisz?:O hahahaha, wręcz mnie rozbawiłeś mówiąc o tych politykach. Porównaj sobie Tuska z takim Rokitą: http://ustawamedialna.pl/wp-content/uploads/2009/01/tusk1.jpg http://www.junior.blogtrotter.com/fb/fb-rokita3.jpg już wiesz o czym mówię? Jeśli nie to pogłówkuj, przyda ci się. W dupie mam jak wyglądasz, ale dlaczego kurwa krytykujesz innych? Mnie się osobiście NIE PODOBAJĄ te twoje 'wianki' i w życiu mnie to nich nie przekonasz, więc daruj sobie. A i jeszcze jedna uwaga, pomyśl zanim coś napiszesz:)

A co ma Tusk do Rokity? Tusk ma włosy, Rokita wyłysiał, więc jak Tusk może mieć wianek?