Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 lasocki ccc

Problem z butami lasocki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nie kupujcie but贸w Lasocki, odrzucaj膮 reklamacje, Salon w Porcie w 艁odzi z butami Lasocki omijajcie z daleka. Nie dajcie skusi膰 si臋 na 偶adne obni偶ki czy wyprzeda偶e.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ju偶 tam ne kupuj臋, teraz jedynie buty z http://allinside.pl/. Ta艅sze, a o wiele bardziej wytrzyma艂e ni偶 od lasockiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kostek80
Dlatego ja przesta艂em kupowa膰 buty lasockiego. Zawsze mia艂em z nimi jaki艣 problem. Teraz niedawno zakupi艂em sobie sportowe na http://sklep-air-max.pl/ i nie 偶a艂uj臋. Chodz臋 ju偶 prawie 3 miesiace i nic sie z nimi nie dzieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na. Tak mi si臋 wydaje. ja zazwyczaj kupuj臋 buty na stronie allinside.pl i nigdy nie mia艂am z nimi wi臋kszych problem贸w ani z dostaw膮

Udost臋pnij ten post

Lasockiego czasem zdarza mi si臋 jeszcze kupi膰, ale coraz bardziej przekonuje si臋 do innej polskiej marki - Kornecki. Naprawd臋 porzadnie wykonane polskie buty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艅iiunia
buty lasocki to wielka pomy艂ka i badziew kupi艂am dla dziecka botki zimowe Young CI12S-SPLIT za nie ma艂膮 cen臋 139 z艂 rozmiar 31 po jednym przej艣ciu dziecka okaza艂o si臋 偶e pi臋tki tych but贸w s膮 wy艣cielone jakim艣 dziadostwem kt贸re dzia艂a jak tarka na pi臋t臋 dziecka.Buty pierwszy raz zareklamowa艂am 15.12.2014 otrzyma艂am negatywn膮 odpowiedz. I tak jeszcze 2 razy. po czym nast臋pn膮 reklamacj臋 z艂o偶y艂am poprzez powiatowego rzecznika praw konsumenckich i nagle firma stwierdzi艂a 偶e sama 偶e naprawi buty,mimo 偶e 偶ada艂am wymiany towaru.Dzi艣 to jest ju偶 prawie 6 miesi膮c mojej walki.12.06.2015 pr贸bowano mi odda膰 obuwie naprawione jako ugodowe za艂atwienie sprawy,bo towar jest nie zgodny z umowa. i zn贸w musz臋 czeka膰 nast臋pne 2 tygodnie.Poprostu 偶enada tak traktowa膰 klient贸w .Oczywi艣cie my艣l臋 偶e sklep CCC znajduj膮cy si臋 w Galerii Rondo w Bochni ma podpisany uk艂ad z jakim艣 szewcem kt贸ry co艣 pr贸bowa艂 z tym zrobi膰.Z艂o偶y艂am ponowna reklamacj臋 tym razem z 偶膮daniem zwrotu got贸wki.W przeciwnym razie b臋d臋 walczy艂a z nimi przed Polubownym S膮dem konsumenckim.nie polecam tej chi艅szczyzny za tak膮 kas臋.Omijajcie sklepy CCC wielkim 艂ukiem szkoda kasy i nerw贸w

Udost臋pnij ten post

Ja od lat kupuj臋 buciki korneckiego, bo s膮 dobre, solidne i w sam raz na moj膮 kiesze艅.

Udost臋pnij ten post

Ja kupuj臋 buty korneckiego, bo s膮 dobre, solidne i w sam raz na moj膮 kiesze艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co kupujecie w sieciowkach? Dobre Polskie buty s膮 w sklepach! W sklepach, a nie galeriach 艣mieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W butach lasockiego nic nie podlega reklamacji. Z ca艂ego serca ODRADZAM kupowanie but贸w firmy LASOCKI. Dziecko nosi艂o kozaczki z 5 razy i zaznaczam, nie do zabawy, tylko przej艣膰 chodnikiem. Ca艂e podeszwy si臋 porozkleja艂y i do kostki ca艂kowicie zesz艂a farba z but贸w. Jaki艣 m膮dry bieg艂y napisa艂, 偶e to sta艂o si臋 od zbyt intensywnego u偶ytkowania. Naprawili podeszwy. Po kolejnych 5 razach znowu to samo. Nie wiem na czym polega nie intensywne u偶ytkowanie. Chyba trzyma膰 w kartonie na p贸艂ce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krzychu75
Kiedys mialem buty ,trapery lasockiego ,kupilem raz i nigdy wiecej niewygodne ciezkie i zniszczylem stopy po pol roku spalilem je. Sa wytrzymalsze wygodniejsze i lzejsze buty ktore wlasnie mam. Nie polecam Lasockiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w takiej sytuacji mog膮 nie chcie膰 przyj膮膰 reklamacji. Powiedza CI, 偶e 藕le chodzisz i 偶e to Twoja wina. ALe mo偶e da si臋 to naprawic? Spr贸buj zanie艣膰 do www.cezarszczecin.pl . Moze uda im sie co艣 z tym zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

S艂ysza艂am, 偶e og贸lnie w CCC jest problem z reklamacjami. Dlatego ja omijam ten sklep szerokim 艂ukiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 kiedy艣 natrafi艂am na takie buty i w og贸le nie by艂o mowy o 偶adnej reklamacji... dlatego teraz jak ju偶 mam kupi膰 obuwie to tylko tu http://www.celebritybycb.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am sanda艂ki na koturnie,jak tylko odjecha艂a dostawa.Wiosna by艂a zimna i zacz臋艂am chodzi膰 jak zrobi艂o si臋 dobrze ciep艂o,nie nacieszy艂am si臋 bo sk贸ra but贸w rozci膮gn臋艂a si臋 i nie da艂o si臋 chodzi膰.Sanda艂ki zareklamowa艂a ale nie uznano reklamacji.Do tej pory kupowa艂a wi臋kszo艣膰 but贸w tej marki,lecz teraz nie polecam nikomu but贸w Lasocki, bardzo si臋 zawiod艂am i wi臋cej nie kupi臋. Bozka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Buty Lasocki to najwi臋kszy szajs jaki kupi艂am. W sklepie przymierzy艂am by艂y ok a w domu pochodzi艂am i pi臋ta bola艂a mnie z tydzie艅 czasu. Powinni p艂aci膰 odszkodowania za uszkodzenie stopy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam but贸w w ccc i na eobuwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Made in China hahaha ! A CCC to jak ....same sobie dopowiedzcie... I nie 偶aden "Lasocki" a jaki艣 Dong-Feng

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Buty Lasocki zakup w CCC. Nie uznano mi reklamacji na buty w kt贸rych pu艣ci艂y szwy uwaga po tygodniu u偶ywania. Reklamacje odrzucono a buty zosta艂y naprawione nie profesjonalne - tak 偶e sam bym to lepiej zrobi艂. Buty Lasocki to pora偶ka a podej艣cie do klienta jak z czas贸w komuny. Nie polecam i ODRADZAM kupowanie but贸w firmy LASOCKI.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi przy butach z Lasockiego korek te偶 si臋 wygina艂 a偶 odpad艂. Po dw贸ch miesi膮cach u偶ytkowania. Wa偶臋 55 kg wi臋c chyba nie od ci臋偶aru. Z艂o偶y艂am reklamacj臋 ale nie uznali. Napisali, 偶e 藕le u偶ytkowa艂am. Nie kupuj臋 ju偶 tam but贸w na obcasie. My艣la艂am, 偶e to dobra firma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzka991
Nigdy nie kupowa艂am but贸w tej firmy ale nie raz s艂ysza艂am o problemach z nimi. Je艣li chcesz mie膰 trwa艂e obuwie to najlepiej zajrzyj na http://zebra-buty.pl/ Maj膮 ogromny wyb贸r but贸w i przyst臋pne ceny. My艣l臋, 偶e bez problemu znajdziesz tam co艣 dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja teraz pierwszy raz kupilam buty od nich za 250 zl. Brazowe. Zrobily sie czarne smugi, nie wiem od czego bo niczym czarnym ich nie traktowalam, w miejscu zszycia buta odpadl maly kawalek podeszwy - idznacza sie biale co艣. Po wypastowaniu past膮 bezbarwn膮 sk贸ra zrobi艂a si臋 okropnie matowa, po zastosowaniu wosku kolor sciemnial. Wiecej nie kupie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am buty tej firmy i po kilku u偶yciach zapad艂a si臋 wk艂adka od wewn膮trz tzn. pod pi臋t膮 - w obu butach. Oczywi艣cie reklamacja odrzucona. Beznadziejna jako艣膰 but贸w jednorazowego u偶ytku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zar贸wno buty Lasocki, jak i podej艣cie firmy do klienta s膮 GODNE PO呕A艁OWANIA. Od botk贸w odpad艂 mi obcas, klapki po pierwszym letnim deszczyku zafarbowa艂y nogi na czarno (jak偶e solidnie! ci臋偶ko by艂o domy膰), a w cz贸艂enkach, po miesi膮cu u偶ytkowania wywin臋艂a si臋 si臋 podszyta nad palcami sk贸rka. W tym trzecim przypadku postanowi艂am z艂o偶y膰 reklamacj臋, oczekuj膮c naprawy lub wymiany. I owszem, naprawiono mi buty, ale naprawa ta by艂a widoczna, wi臋c napisa艂am odwo艂anie - oczywi艣cie nie przyj臋to go! Zosta艂am zatem z nowymi, ale zniszczonymi butami! Warto zwr贸ci膰 uwag臋, 偶e wszystkie z wymienionych powy偶ej but贸w, to koszt ok 200 z艂. Ponadto od pewnego czasu Lasocki pogorszy艂 jako艣膰 flek贸w - te pierwsze wystarczaj膮 na miesi膮c, a te zapasowe, rozpadaj膮 si臋 (p臋kaj膮 i spadaj膮 z gwo藕dzia) po jednym, dw贸ch wyj艣ciach. Z ca艂膮 pewno艣ci膮 nie kupi臋 wi臋cej but贸w firmy Lasocki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rzeczoznawca_obuwia_odzie偶y
Je艣li nie min臋艂o 12 miesi臋cy od dnia zauwa偶enia wady jeszcze mo偶na co艣 z tym zrobi膰. Jest rzeczoznawca obuwia/odzie偶y, kt贸ry ze zdj膮膰 bezp艂atnie dokona wst臋pnej oceny czy dalej warto si臋 tym zajmowa膰. Za us艂ug臋 rzeczoznawcy trzeba wyda膰 pocz膮tkowo pieni膮dze ale finalnie sprzedawca musi zwr贸ci膰 ten wydatek: Podstawa Prawna: Art. 561 indeks 2, 561 indeks 3, 566, 574 K.C. Nazywam si臋 Katarzyna Wegner - jestem bieg艂ym rzeczoznawc膮 ds. obuwia i odzie偶y. Zajmuj臋 si臋 kompleksow膮 obs艂ug膮 reklamacji klientowskich. Pisz臋 opinie i wezwania do zwrotu koszt贸w za opini臋 oraz odwo艂ania.

Udost臋pnij ten post

Buty w CCC to jaka艣 pora偶ka, tak samo jak reklamacje u nich. Kiedy艣 sk艂ada艂am reklamacj臋 na buty zimowe, odklei艂a mi si臋 podeszwa po jakim艣 miesi膮cu noszenia, oczywi艣cie dosta艂am odmow臋, no bo to moja wina, na pewno 藕le chodzi艂am i w og贸le. Kumpela mi poradzi艂a uda膰 si臋 do rzeczoznawcy, trafi艂am na rzeczoznawc贸w Maj i musz臋 przyzna膰, 偶e nie 偶a艂uj臋. Z ich opini膮 reklamacja zosta艂a uznana, dlatego polecam serdecznie to rozwi膮zanie i w przysz艂o艣ci pewnie sama te偶 b臋d臋 z niego korzysta膰.

Udost臋pnij ten post

Buty w CCC to jaka艣 pora偶ka, tak samo jak reklamacje u nich. Kiedy艣 sk艂ada艂am reklamacj臋 na buty zimowe, odklei艂a mi si臋 podeszwa po jakim艣 miesi膮cu noszenia, oczywi艣cie dosta艂am odmow臋, no bo to moja wina, na pewno 藕le chodzi艂am i w og贸le. Kumpela mi poradzi艂a uda膰 si臋 do rzeczoznawcy, trafi艂am na rzeczoznawc贸w Maj i musz臋 przyzna膰, 偶e nie 偶a艂uj臋. Z ich opini膮 reklamacja zosta艂a uznana, dlatego polecam serdecznie to rozwi膮zanie i w przysz艂o艣ci pewnie sama te偶 b臋d臋 z niego korzysta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja...

Rok 2022 馃榿 ci膮g dalszy temat Lasocki聽聽

.. kilka par but贸w przechodzi艂am z zadowoleniem nie mia艂am uwag a偶 do teraz a w艂a艣ciwie od dw贸ch trzech lat co艣 si臋 popierd_____o聽 聽馃 jedne buty zakupi艂am z eko sk贸ry ( moje przeoczenie ,m贸j b艂膮d 馃槈 ) za 200 st贸wy ( jak dla mnie to du偶a kwota zwa偶ywszy , 偶e eko jest sztucznym nieodychajacym tworzywem )聽 no ,ale ok fason spoko i nawet dobrze si臋 w nich 艣miga艂o聽 za艂o偶y艂am聽 je kilkana艣cie razy iii po do艣膰 kr贸tkim czasie聽 wygl膮da艂y聽 jakbym je mia艂a kilkana艣cie lat w 艣rodku wk艂adka jako艣 si臋 zdewastowa艂a,napisy rozmy艂y , 偶e zosta艂a jedynie czarna plama jeszcze聽 po boku przetar艂a si臋 ,, wy艣ci贸艂ka,, w jednym i drugim bucie na dodatek w niekt贸rych miejscach podeszwa zacz臋艂a si臋 odkleja膰聽 馃槨 Pierwszy raz reklamowa艂am no bo sorry 4 m- ce buty za tyle kasy i w takim stanie 馃槵 ,ale mi艂o mnie zaskoczyli w ten sam dzie艅 Pani zaproponowa艂a mi wyb贸r innych but贸w a , 偶e nic nie by艂o dla mnie interesuj膮cego聽 pieni膮dze na karcie podarunkowej dosta艂am poniewa偶 r贸偶nie mo偶e by膰 z tymi producentami i ich opiniami dotycz膮cych reklamacji ( ewidentnie ich winna bo zrobili badziewie a stwierdz膮 , 偶e to nasza bo buty kupuje si臋 po to by trzyma膰 w pude艂ku a nie do chodzenia na / po聽 馃檮 dworze ,polu 馃榿馃槀馃ぃ )

Og贸lnie na dzie艅 dzisiejszy to Lasocki spada nisko i coraz ni偶ej niestety 馃槓 numeracja makabryczna聽 niby 36 a jakby 35 niby 37 a jakby 37,5 a nawet 38 ...fasony takie me .

Skusi艂am si臋 na sanda艂y niestety przymierzaj膮c wydawa艂y si臋 w porz膮dku natomiast ju偶 chodz膮c niekoniecznie ( te偶 gapa 偶e mnie , 偶e nie zauwa偶y艂am i偶 szeroko艣膰 podeszwy w rozmiarze 36 natomiast na podeszwie drugie podniesienie ( te偶 jakby podeszwa nie znam fachowych nazw ) zmniejsza , zw臋偶a buta聽 ,chodz膮c聽 stopa boli 馃槕聽 Nie wiem ,nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek kupi臋 buty Lasockiego je艣li to bardzo uwa偶nie b臋d臋 wybiera膰 i聽 zwraca膰 uwag臋 na wszystko聽 bez po艣piechu wtedy mo偶e trafi膰 si臋 dobry egzemplarz 馃槈馃檪

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰