Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuczesanaaa

Fryzury!!!

Polecane posty

Gość nieuczesanaaa

Mam prośbę, podajcie linki do jakiś fajnych fryzur bo mam wesele i chciałabym sobie jakąś fajową wybrać żeby mi fryzjerka taką zrobiła. Proszę i z góry dziękuję :)

Gość Ang25
Ale ty jesteś panna młodą na tym weselu czy gościem?:) Trudno podać linki jak nie wiem jakie masz włosy...

Gość nieuczesanaaa
Jestem gościem na tym weselu i mam długie włosy. Chciałabym żeby to było jakieś młodzieżowe upięcie ale takie z jajem:) może dzisiaj ktoś mi pomoże, proszę.

Gość nieuczesanaaa
właśnie że nic ciekawego przez google nie znalazłam i chciałam żebyście mi podały gotowe linki do stron gdzie są fajne fryzurki, czy proszę o tak dużo . jestem za młoda na takiego irokeza ale dzięki za link poszukam tam innych fryzur:) jakby ktoś miał jeszcze jakies propozycje to ja bardzo chętnie zobaczę:)

Gość qqqmam
a ile masz lat ze ejstes za mloda na taka fryzure?:)

Gość nieuczesanaaa
Ale chodziło mi o tego irokeza co podała 3fgret, to twoje nawet spoko prosta fryzura i nawet niezły efekt

Gość Anq25
Wiesz co, jak pojdziesz to i tak fryzjerka zrobi ci fiemowego koka studniówkowego...bo 90% fryzjerów nie umie koków i upięć i ....zaczesują włosy w kitkę, kitkę dzielą na pasma i podpinają je wsuwkami...albo nawijają na lokówkę i podpinają. Taka jest prawda. Więc nie nastawiaj się bo i tak Ci zrobi po swojemu.